4ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης

26-11-2017: Αγώνας ημιμαραθώνιου στην Ξάνθη

Share

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο 4ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης που διοργανώνουν ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” και ο Α.Π.Σ. Διομήδης Ξάνθης σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, το Δήμο Αβδήρων και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο για το άνοιγμα των εγγραφών:

«Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης, δύο μήνες πριν τη μεγάλη γιορτή του μαζικού αθλητισμού της Θράκης, που φέτος θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017.  
Επέλεξε τον αγώνα που σου ταιριάζει και πάρε μέρος στη μεγαλύτερη δρομική γιορτή της Θράκης!!! Κλείσε θέση στο μεγάλο ραντεβού δηλώνοντας άμεσα συμμετοχή, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης: http://www.democritushalfmarathon.gr.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου Διεθνή Δημοκρίτειου Ημιμαραθώνιου Ξάνθης (27.11.2016), με τη μαζική συμμετοχή περισσότερων από 1.500 δρομέων σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, κάθε ηλικίας και επιπέδου, η Ο.Ε. με τη πενταετή πλέον εμπειρία της και αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία ανθρώπων του χώρου, εντάσσοντάς τους στην Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης, καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε ο 4ος Διεθνής Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος Ξάνθης και ο παράλληλος Λαϊκός αγώνας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. να αποτελέσει σημείο αναφοράς του δρομικού κινήματος της Περιφέρειάς μας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.

Μπορείτε να ενημερωθείτε από την προκήρυξη της διοργάνωσης, αλλά και από την Επίσημη Ιστοσελίδα μας http://www.democritushalfmarathon.gr, για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος οι οποίες προσφέρουν άριστες αγωνιστικές συνθήκες και επιδόσεις, καθώς επίσης άρτια υποστήριξη και ευχαρίστηση στους δρομείς κάθε επιπέδου.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί μέχρι την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017. 

Η Δήλωση συμμετοχής σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης στη διεύθυνση:

http://www.democritushalfmarathon.gr

Για να θεωρηθεί η συμμετοχή σας έγκυρη, θα πρέπει να γίνει η κατάθεση του κόστους συμμετοχής με έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:

  • Mε κατάθεση στην Εθνική τράπεζα (Αριθμός Λογαριασμού: 549/545260-07, ΙΒΑΝ: GR5401105490000054954526007). 
  • Με on line πληρωμή με την χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας (μέσω του ασφαλούς συστήματος πληρωμών PayPal) 

Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο του δρομέα για τον οποίο καταβάλλεται η συμμετοχή.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 10€ για τον Ημιμαραθώνιο και  7€ ευρώ για τον παράλληλο Λαϊκό αγώνα και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.

Σε αυτό περιλαμβάνονται:

1. Αριθμός συμμετοχής του αθλητή

2. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

3. Αναμνηστικό εγχαραγμένο Μετάλλιο

4. Αναμνηστικό τεχνικό μπλουζάκι

5. Δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά)

6. Παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, μικρογεύματα και αναμνηστικά δώρα.

7. Συμμετοχή στο  «pasta party» το Σάββατο 25-11-2017 στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης (Κεντρική Πλατεία) τις ώρες 19:00-22:00 με το καρτελάκι συμμετοχής που θα παραλάβουν οι δρομείς από την γραμματεία μαζί με τον αριθμό και το αναμνηστικό τιραντέ τεχνικό μπλουζάκι (Ισχύει μόνο για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο).       

Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 θα έχουν την δυνατότητα της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους και την δυνατότητα παροχής τεχνικής μπλούζας της αντίστοιχης του αγώνα εγγραφής τους. 

Δυνατότητα μεμονωμένων εγγραφών υπάρχει και την ημέρα του αγώνα δύο (2) ώρες πριν την εκκίνηση στην αφετηρία, στη γραμματεία του αγώνα. Για λόγους οργάνωσης, η μέγιστη δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των πενήντα (50). Οι εγγράφοντες την μέρα αυτή δεν θα έχουν την δυνατότητα παροχής τεχνικής μπλούζας. 

Προσοχή απαραίτητη προϋπόθεση για όσους από τους συμμετέχοντες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας κατά την παραλαβή του φακέλου συμμετοχής πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα ή κηδεμόνα ώστε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται αποδεκτή η συμμετοχή.

Πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση στα τηλέφωνα:
Γιάννης Πυργελής 6978556999
Βασιλειάδης Σεραφείμ 6977079501
Ξανθόπουλος Λεωνίδας 6974955817
Πολυμένης Απόστολος 6937219384 (οικονομικά Θέματα) 

Κάντε like στο επίσημο fanpage της διοργάνωσης μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και να επικοινωνείτε μαζί μας.

Επιθυμία μας και φέτος είναι η συμμετοχή σου στον 4ο Διεθνή Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο Ξάνθης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τελευταία νέα από το Χορτιάτη
Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα. Δείτε τις λεπτομέρειες.
To alpamayoPRO πάει... Κανάρια
Την Πέμπτη, αναχωρεί η ελληνική αποστολή με τους αθλητές οι οποίοι κέρδισαν το ταξίδι από τον περσινό αγώνα στη Μαραθώνια διαδρομή του alpamayoPRO Trail Race, για τη συμμετοχή τους στους ορεινούς αγώνες Trans Gran Canaria. Η οργανωτική επιτροπή του alpamayoPRO Trail Race εξέδωσε ανακοίνωση και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους. Δείτε λεπτομέρειες!
5ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Επταλόφου Κιλκίς «Απάν Σο Ρακανοπόν»
22-5-2016: Ο ΠΣ «Ακρίτες Επταλόφου» σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει την Κυριακή 22 Μαΐου αγώνα 17 χλμ. στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής της σφαγής των Ποντίων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο