1st Compressport Atsas The Night Trail powered by Petzl

23-9-2017: Νυχτερινός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Κύπρο.

Share

Μετά την εξαιρετική επιτυχία την Άνοιξη, του 1ου  ετήσιου αγώνας ορεινού τρεξίματος Compressport Atsas Mountain Race,  όλα είναι έτοιμα το ερχόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 για τον 1ο ετήσιο νυχτερινό αγώνα Compressport Atsas The Night Trail powered by Petzl. Ο αγώνας εκτείνετε σε 10.5 χλμ με υψομετρική +510μ.

Διοργανωτής ο ΠΑ.ΣΥ.ΚΑ.Φ στον οποίο και διατίθενται απευθείας ΟΛΕΣ οι εισπράξεις του αγώνα, μαζί του και η μικρή ομάδα ενθουσιωδών εθελοντών.

Το κατάστημα AWOL, επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Compressport και η δυναμική εταιρεία στον χώρο των αθλημάτων βουνού και διάσωσης Mountain Sports & Rescue επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων Petzl είναι οι μεγάλοι χορηγοί του αγώνα.

Η Εκκίνηση θα δοθεί στις 19:30 ακριβώς από τον εκδρομικό χώρο στις όχθες του ποταμού ΑΤΣΑ στο χωριό Άγιος Θεόδωρος Σολέας.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει εκδήλωση με δωρεάν φαγητό και μουσική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ellanios Dias Trail Run 2025 & Ανώμαλος δρόμος Πέρδικα
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
8ο Palia Kavala trail run “Δρόμος του νερού’’
18-6-2017: Αγώνας 19χλμ. στην Παλιά Καβάλα
1ο Spetses Mountain Run
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο