Αγώνας 5000 μ. δρόμου και περπατήματος στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

25-6-2017: Αγώνας κατά των ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Share

Η 26η Ιουνίου έχει καθοριστεί Διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας, το ΚΕΘΕΑ Κύτταρο (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχουν στον εορτασμό.

και διοργανώνουν ένα και μοναδικό αγώνα δρόμου και περπατήματος στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών την Κυριακή 25η Ιουνίου 2017, ώρα 19:30

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜ/ΧΗΣ              


1. Ηλεκτρονικά: http://www.sdym.gr/index.php/oiagonesmas/dilosisymmetoxisp

(μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 23/6).

2. Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία  (μέχρι τις 19:00). Κόστος συμμετοχής τρία ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο ΚΕΘΕΑ Καλαμάτας.

ΕΠΑΘΛΑ                                      
Κύπελλο στους τρις πρώτους (κατηγορίες ανδρών γυναικών).            
Μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Η διαδρομή είναι 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλ. 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης (αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23ης Μαρτίου.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και ασθενοφόρο, σε όλη τη διαδρομή του αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Παράκληση της διοργάνωσης,  να προτιμηθεί η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sprint Schiniathlon Μαΐου
Από ότι φαίνεται το Σχίνιαθλο της 23ης Μαΐου θα είναι το πολυπληθέστερο αθλητικό γεγονός κολύμβησης – ποδηλάτου – τρεξίματος στην Ελλάδα. Ήδη περισσότεροι από 180 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή! Οι εγγραφές θα είναι ανοικτές μέχρι τις 18 Μαΐου.
6ος  Επικούριος Δρόμος «ΙΑΘΗΜΕΝ»
13-8-2015: Την Πέμπτη 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Κρήνη Φιγαλείας αγώνας δρόμου 14 χλμ. με την ονομασία 6ος Επικούριο Δρόμος «ΙΑΘΗΜΕΝ».
Ιστορική διαδρομή
Για έβδομη φορά οι φίλοι των υπεραποστάσεων θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια ιστορική απόσταση 70 χλμ. που ενώνει τους αρχαιολογικούς χώρους της Φαιστού και της Κνωσού.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο