2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ.

8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά αγώνα με την ονομασία «2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα».

Share

Στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης Μαραθώνος,

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά αγώνα του δρόμου λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 300 μ. για τα παιδιά.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το φράγμα του Μαραθώνα. Η διαδρομή κινείται παραλίμνια ενώ αποτελείται από ελάχιστη άσφαλτο με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι δασικός δρόμος.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, τις ομορφιές της ιστορικής λίμνης του Μαραθώνα, να απολαύσετε από κοντά το φράγμα του  Μαραθώνα, σε μία εύκολη διαδρομή, με το μεγαλύτερο κομμάτι της επίπεδο, χωρίς πολλές ανηφόρες και κατηφόρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος Αχαΐας «Φάνης Τσιμιγκάτος» 2021
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Τρέξτε την Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας... σε κλίμακα!
Μετά από πολλές προτάσεις η Ο.Ε. της Αγωνιστικής Διάσχισης της Ζήρειας δημιούργησε ένα νέο αγώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου αγώνα βουνού, με τη διαφορά ότι είναι υπό κλίμακα! Έτσι όλοι οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα μπορούν να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα βουνού χωρίς το άγχος όμως του χρονόμετρου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο