2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ.

8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά αγώνα με την ονομασία «2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα».

Share

Στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης Μαραθώνος,

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά αγώνα του δρόμου λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 300 μ. για τα παιδιά.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το φράγμα του Μαραθώνα. Η διαδρομή κινείται παραλίμνια ενώ αποτελείται από ελάχιστη άσφαλτο με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι δασικός δρόμος. 

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, τις ομορφιές της ιστορικής λίμνης του Μαραθώνα, να απολαύσετε από κοντά το φράγμα του  Μαραθώνα, σε μία εύκολη διαδρομή, με το μεγαλύτερο κομμάτι της επίπεδο, χωρίς πολλές ανηφόρες και κατηφόρες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή κατεβάζετε τη δήλωση συμμετοχής πατώντας εδώ και αφού τη συμπληρώσετε την αποστέλετε ηλεκτρονικά στο email: [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα στην ιστοσελίδα http://telmissos.gr/marathon-lake-run

[!%ARTICLE_MODULE_ID:127:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Pella Half Marathon
Άνοιξαν οι συμμετοχές για τη συμμετοχή στον φετινό Pella Half Marathn και τους παράλληλους αγώνες που θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Νέες αφίξεις
Ένας νέος αγώνας έρχεται να προστεθεί στο αγωνιστικό μας καλεντάρι. Ο Προμηθεϊκός Αγώνας, μέρος των εκδηλώσεων «Προμήθειων 2009» καλεί τους δρομείς για μία περιπλάνηση στο βουνό των θεών, τον Όλυμπο.
3ος Ανώμαλος Δρόμος «Σολού Ντερέ»
15-6-2014: Οι Σύλλογοι του τοπικού δήμου ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διοργάνωση του 3ου Ανώμαλου Δρόμου «Σολού Ντερέ» στον Φιλώτα Φλώρινας που περιλαμβάνει αγώνα 10 χλμ. και περιπατητικό δρόμο 4 χλμ.
Back to Top