2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ.

8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά αγώνα με την ονομασία «2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα».

Share

Στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης Μαραθώνος,

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά αγώνα του δρόμου λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 300 μ. για τα παιδιά.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το φράγμα του Μαραθώνα. Η διαδρομή κινείται παραλίμνια ενώ αποτελείται από ελάχιστη άσφαλτο με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι δασικός δρόμος.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, τις ομορφιές της ιστορικής λίμνης του Μαραθώνα, να απολαύσετε από κοντά το φράγμα του  Μαραθώνα, σε μία εύκολη διαδρομή, με το μεγαλύτερο κομμάτι της επίπεδο, χωρίς πολλές ανηφόρες και κατηφόρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώτος αγώνας του συλλόγου "Ζευς"
Ο νεοσύστατος Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ σε συνεργασία με το Δήμο Δίου διοργανώνει και προκηρύσσει τον πρώτο λαϊκό αγώνα δρόμου «ΔΙΟΝ» συνολικής απόστασης 14300μ. Ως ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η 16η Μαΐου 2010, ημέρα Κυριακή.
Alonissos Challenge 2022
Δείτε την προκήρυξη της της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο