2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ.

8-6-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος σε συνεργασία με τον τοπικό Δήμο θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά αγώνα με την ονομασία «2ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα».

Share

Στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης Μαραθώνος,

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης – Μαραθώνος, σε συνεργασία με τον Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά αγώνα του δρόμου λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 300 μ. για τα παιδιά.

Ο αγώνας έχει εκκίνηση και τερματισμό το φράγμα του Μαραθώνα. Η διαδρομή κινείται παραλίμνια ενώ αποτελείται από ελάχιστη άσφαλτο με το μεγαλύτερο κομμάτι της να είναι δασικός δρόμος.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, τις ομορφιές της ιστορικής λίμνης του Μαραθώνα, να απολαύσετε από κοντά το φράγμα του  Μαραθώνα, σε μία εύκολη διαδρομή, με το μεγαλύτερο κομμάτι της επίπεδο, χωρίς πολλές ανηφόρες και κατηφόρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Ημιμαραθώνιος Βορ. Κυνουρίας «Ο Ταναός»
15-7-2018: Αγώνες 21 & 6 χλμ. στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας
2ος Μαραθώνιος Κρήτης - Creta Marathon 2017
9-4-2017: Μαραθώνιος και αγώνες 10, 5 & 2,5 χλμ. στα Χανιά
Αγώνας στα Νάματα
Ο Δήμος Βοΐου-Δημοτική Ενότητα Ασκίου-Τοπική Κοινότητα Ναμάτων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ναμάτων, διοργανώνουν το 6ο Ορεινό Αγώνα Ναμάτων στο Άσκιο (Σινιάτσικο), μήκους 19,050 χλμ, στα Νάματα Κοζάνης , στις 11 Αυγούστου 2013.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο