Ίντρα και Διακουμοπούλου νικητές στο Aquathlon

Στις 31 Αυγούστου η παραλία του Σχινιά γέμισε δρομείς και κολυμβητές όπου γιόρτασαν την πανσέληνο συμμετέχοντας στο Aquathlon. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Σε συνέχεια των αθλητικών της event η Transition Sports διοργάνωσε την τρίτη αθλητική εκδήλωση για φέτος για να γιορτάσει την πανσέληνο του Αυγούστου στην παραλία του Σχινιά στο MORAITIS SPORTSCENTER.

Στο Aquathlon, που περιελάμβανε κολύμπι και τρέξιμο, συμμετείχαν 193 αθλητές, 153 στο ατομικό και 40 στο ομαδικό, απ’ όλη την Ελλάδα. Οι αθλητές κολύμπησαν 800m στη θάλασσα μπροστά από το αθλητικό κέντρο και έτρεξαν 5,8 χλμ στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά. Όλα αυτά υπό το φώς της ωραιότερης Πανσελήνου της χρονιάς, του «Μπλε Φεγγαριού».
Η εκκίνηση δόθηκε στις 8.00 μμ και γρήγορα ο 16ος Ολυμπιονίκης Γιάννης Δρυμωνάκος τέθηκε επικεφαλής του αγώνα, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Αξιοσημείωτη προσπάθεια είναι η επίδοση του 57χρονου Χρήστου Γαρέφη, ο οποίος ολοκλήρωσε το κολύμπι όντας 1ος στο ατομικό αγώνισμα, ακολουθούμενος από τον Μάρκο Παχό και τον Νίκο Λιαράκο. Πολύ κοντά κολύμπησαν και γνωστοί αθλητές όπως ο 1ος της γενικής κατάταξης Ανδρέας Ίντρα.

Mετά το κολύμπι σειρά είχε το τρέξιμο όπου έφερε μεταβολές στην τελική κατάταξη. Πρώτος αναδείχθηκε τελικά ο Αντρέας Ίντρα (πρωταθλητής στο Μοντέρνο Πένταθλο), ακολουθούμενος από τους Χρήστο Γαρέφη και Μάρκο Παχό ενώ αξίζει να σημειωθεί η πολύ δυνατή επίδοση στο τρέξιμο του Αποστόλη Ζορμπά. Στις γυναίκες πρώτευσε η μαραθωνοδρόμος Χάιντι Διακουμοπούλου ακολουθούμενη από την Αγγελική Θωμά.
 
Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν οι απονομές στις εγκαταστάσεις του MORAITISSPORTSCENTER, βραβεύθηκαν με κύπελλα οι τρείς πρώτοι νικητές σε κάθε ηλικιακή κατηγορία στο ατομικό και ομαδικό αγώνισμαενώ όλοι οι αθλητές πήραν μετάλλιο συμμετοχής.
Αθλητές , φίλοι, καθώς και πάνω από 30 εθελοντές, χωρίς την προσπάθεια των οποίων ο αγώνας δεν θα είχε επιτυχία, απόλαυσαν hot dog, μπύρες και δυνατή μουσική στο προγραμματισμένο After Race Party.

Για να δείτε τα αποτελέσματα του Aquathlon πατήστε εδώ.

 
Eπόμενο ραντεβού της διοργάνωσης με τους φίλους του τριάθλου είναι στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, και πάλι στις εγκαταστάσεις του MoraitisSportsCenter στον Σχινιά, για την ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο αγώνων Τριάθλου – Sprint & MediumDistance.
Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου «Κοσμάς ο Αιτωλός»
17-8-2019: Αγώνας στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας
2ος Ανοικτός Αγώνας Δρόμου Αντοχής «ΣΙΡΡΙΣ 22,7 ΚΜ»
5-10-2014: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Σερρών, σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών, και την επιστημονική υποστήριξη των ΤΕΦΑΑ ΣΕΡΡΩΝ, προκηρύσσει τον 2ο ανοικτό αγώνα δρόμου αντοχής «ΣΙΡΡΙΣ 22,7 ΚΜ» μήκους 22, 7χλμ. στις 5 Οκτωβρίου, στη πόλη των Σερρών.
Coast to Coast Race 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο