Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου και Βουνού 2017

4-6-2017: Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Βουνού

Share

Την Κυριακή 4 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Κριτσά Λασιθίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινού Δρόμου και Βουνού 2017 του ΣΕΓΑΣ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν αγώνες 16 & 8χλμ. για όλους, καθώς αγώνας για παιδιά.

Οι εκκινήσεις και οι τερματισμοί θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία της Κριτσάς.

Δείτε εδώ την προκήρυξη του αγώνα

Κατεβάστε εδώ το έντυπο συμμετοχής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Greece Race for the Cure 2016
25-9-2016: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure διοργανώνει συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο με την ονομασία Greece Race for the Cure.
Η σειρά Run Greece μετακομίζει Κρήτη
Η Κρήτη, και συγκεκριμένα η πόλη του Ηρακλείου, θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα της σειράς RunGreece που φιλοδοξεί να «αποκεντρώσει» το τρέξιμο. Ο συγκεκριμένος αγώνας, που αποτελεί και το τρίτο της σειράς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου και περιλαμβάνει δύο αγώνες αποστάσεων 5 & 10 χλμ.Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του αγώνα.
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τη Ζήρεια!
Συνεχίζεται η περίοδος εγγραφών για τον πρώτο αγώνα της σειράς Skyrunning World Series Trials που ξεκινά και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ζήρεια Κορινθίας στις 29 Μαΐου. Η διαδρομή θα είναι πιο δύσκολη από πέρυσι αλλά σίγουρα πιο προκλητική και πιο ενδιαφέρουσα ενώ οι νικητές θα ταξιδέψουν ως τους Δολομίτες για να συμμετάσχουν στο 14ο Dolomites SkyRace τέλος Ιουλίου. Μπείτε τώρα στο www.zccr.gr και δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή!
Back to Top