4ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού Έβρου «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος»

26-8-2017: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Τυχερό Έβρου

Share

Το Σάββατο 26 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Αγώνας Δρόμου Τυχερού Έβρου «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» που περιλαμβάνει αγώνες 5 & 10 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Τυχερού και ο Πολιτιστικός Σύλλος «Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος» σε συνεργασία με τον Δήμο Σουφλίου και την βοήθεια των συλλόγων του χωριού, διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου Τυχερού με σύνθημα «τρέχουμε για την ζωή». 

Εκκίνηση και τερματισμός κεντρική πλατεία Τυχερού

  • Αγώνας 5 & 10 χλμ. ώρα έναρξης 7μ.μ
  • Αγώνας 600 μ. για παιδιά 6-12 ετών έναρξη 6.30 μ.μ 

Κόστος συμμετοχής: ο αγώνας για 4η συνεχόμενη χρονιά είναι ΔΩΡΕΑΝ

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική φόρμα του αγώνα που θα ανοίξει 2 μήνες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής, στο email [email protected] και στην γραμματεία του αγώνα 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ελεύθερα αθλούμενοι ηλικίας 13 ετών και άνω για τα 5 χλμ και 17 ετών και άνω για τα 10 χλμ.. Όλοι οι συμμετέχοντες και οι γονείς θα υπογράψουν την παρακάτω δήλωση.

«Δηλώνω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι παίρνω μέρος στον 4ο Αγώνα δρόμου Τυχερού  αποκλειστικά με δική μου ευθύνη. Για κάθε τραυματισμό που ενδεχομένως θα μου συμβεί, παραιτούμαι ατομικά και για λογαριασμό των δικαιούχων μου από κάθε σχετική αποζημίωση.

Επίσης δηλώνω πως έχω πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού για την καλή μου υγεία και φυσική μου κατάσταση, που απαιτείται για τη δοκιμασία του αγώνα.

Τέλος, δηλώνω ότι επιτρέπω να χρησιμοποιηθεί το όνομά μου και η φωτογραφία μου ελεύθερα από τους διοργανωτές προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε κριθεί σκόπιμο από αυτούς.»

Έπαθλα: Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο αθλητή κάθε κατηγορίας, μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές που θα συμμετέχουν.

Υγειονομική κάλυψη:  Στο χώρο του αγώνα θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.

Παροχές: Η χρονομέτρηση θα είναι απλή, με ρολόι χειρός, δωρεάν διανομή νερού σε 2 σημεία κατά την διαδρομή και στον τερματισμό όπου θα διατεθούν και προϊόντα από τοπικές επιχειρήσεις όπως φρούτα εποχής, γλυκά, παγωτά κ.α. 

Διαδρομή:  Ασφάλτινη διαδρομή εκτός από ένα μικρό μέρος στην περίμετρο της λίμνης. Ήπιες κλίσεις με πολύ μικρό βαθμό δυσκολίας.

Εθελοντισμός: Η επιτυχία της διοργάνωσης στηρίζεται στην φιλοσοφία του εθελοντισμού.  Όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και την φύση και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ημέρα του αγώνα και στην διοργάνωσή του να επικοινωνήσουν με τον Θάνο Λούδο.

Χορηγίες: Μια άλλη μορφή συνεισφοράς στον 4ο αγώνα δρόμου πέρα από τον εθελοντισμό είναι η χορηγία. Φυσικά πρόσωπα ή επαγγελματίες μπορούν να διαθέσουν υλική ή οικονομική στήριξη για τις ανάγκες του αγώνα.

Διαμονή: Δυνατότητα οικονομικής διαμονής σε καταλύματα του χωριού μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή.

Πρόσκληση: Σας περιμένουμε στο Τυχερό σε μια ημέρα γιορτής για τον αθλητισμό».

Περισσότερες πληροφορίες στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής:
δρομέας Πέτρος Λούδος, [email protected], 6977412034
Θάνος Λούδος, [email protected], 6973507282».    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο