Μαζί τρέχουμε για τη ζωή

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Περίπατο 2χλμ. Greece Race for the Cure®, στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., στο Ζάππειο, ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Αν θέλετε και εσείς να διαδώσετε το μήνυμα ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί  πατήστε εδώ.

Share
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση SusanG. KomenfortheCure® διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Περίπατο 2χλμ. GreeceRacefortheCure®, στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, στις 11.00 π.μ., στο Ζάππειο, ενάντια στον καρκίνο του μαστού!
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι εγγραφές γίνονται μπορούν να γίνουν:
α) Μέσω της ιστοσελίδας (www.almazois.gr/race2012) (με χρήση πιστωτικής κάρτας για την πληρωμή του κόστους συμμετοχής),
β) στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστοτέλους 79-81, Πλ. Βικτωρίας από 3 – 28/9)
γ) σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα (HardRockCafé Athens & HardRockCafé Glyfada από 1 – 29/9, TheMallAthens 15 – 28/9 και στα ΙΚΕΑ 15 – 28/9) 
 
Η εγγραφή κοστίζει 5€ / άτομο.

Ο κάθε συμμετέχων με την εγγραφή του λαμβάνει τη συλλεκτική μπλούζα και το καπέλο του Αγώνα.
 
4oς χρόνος Greece Race for the Cure®!
Στους  3 αγώνες που Greece Race for the Cure που πραγματοποιήθηκαν μέχρι σήμερα στην Ελλάδα συμμετείχαν 23.000 άτομα! Γυναίκες, άντρες και μικρά παιδιά λαμβάνουν μέρος στον Αγώνα Δρόμου και τον Περίπατο στέλνοντας το δικός τους μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται από κάθε αγώνα χρησιμοποιούνται για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και την ενημέρωση των γυναικών για τον συγκεκριμένο τύπο της νόσου.
Συγκεκριμένα τα έσοδα του περσινού αγώνα διατέθηκαν για την εκπόνηση ενός Προγράμματος Ενημέρωσης για την αξία της πρόληψης – έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες ηλικίας 20 – 39 ετών, σε συνδυασμό με την παροχή δωρεάν κλινικών εξετάσεων στην Αθήνα, στην Πάτρα και στη Θεσσαλονίκη. Οι εξετάσεις έγιναν σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ). Επίσης, από τα έσοδα χρηματοδοτήθηκαν οι Ψυχοθεραπευτικές Ομάδες που πραγματοποιήθηκαν στους Συλλόγους «Άλμα Ζωής» στην Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη το 2012.
 
Εθελοντισμός:
Oι διοργανωτές καλούν όλους τους ανθρώπους, όλων των ηλικιών να γίνουν εθελοντές στον 4ο Αγώνα GreeceRacefortheCure® και να βοηθήσουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση! Οι τομείς δράσης των εθελοντών αφορούν τόσο στην περίοδο πριν τον Αγώνα όσο και στην Ημέρα διεξαγωγής του.
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 16/9/2012 στο τηλέφωνο 210 4180006 (εσωτ. 18) ή μέσω της ιστοσελίδας του Αγώνα www.almazois.gr/race2012
 
 
Φέτος, πάνω από 1,6 εκατομμύριο άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, σε περισσότερες από 140 πόλεις του κόσμου, θα δώσουν με τη συμμετοχή τους στον Αγώνα, την κοινή υπόσχεση ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί!
 
Το “Άλμα Ζωής” ευχαριστεί το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την ουσιαστική συμβολή του στη διοργάνωση του 4ου Αγώνα Δρόμου GreeceRacefortheCure®.
 
 
Περισσότερες πληροφορίες στην Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα: www.almazois.gr/race2012
 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4180006 & 210 8815444

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προπονητική ημερίδα 5km@10km in stadium
Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα
Corfu Half Marathon 2021 - Ακύρωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Δρόμος Μνήμης και Τιμής Μπλοκ 15 - Σκοπευτήριο Καισαριανής
15-10-2017: Αγώνας 14 χλμ. στην Καισαριανή
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο