Πρωτοχρονιάτικος Αγώνας Απόλλωνα Δυτ. Αττικής

1-1-2017: Κάλεσμα για τρέξιμο την Πρωτοχρονιά από τον Σύλλογο της Δυτικής Αττικής

Share

O παραδοσιακός Πρωτοχρονιάτικός αγώνας του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής στο Μπαρουτάδικο θα πραγματοποιηθεί και φέτος. Οι άνθρωποι του Απόλλωνα εδώ και πολλά χρόνια προσκαλούν για ένα ομαδικό τρέξιμο-αγώνα τους φίλους του Συλλόγου, και όχι μόνο, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Το ραντεβού είναι για τις 7:30 στη βόρεια πύλη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Μπαρουτάδικου (οδός Σουλίου) ενώ η απόσταση που θα διανυθεί είναι 7χλμ. (δύο στροφές της περιμέτρου του Άλσους μήκους 3.500 μ.). 

Μετά το τρέξιμο θα ακολουθήσει φαγητό, κοπή πίτας κ.ά.

Για συμμετοχές επικοινωνήστε στο τηλ. 6974411515 (κ. Σταύρος Τσιμακίδης) ή στο email [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σημαντικές συμμετοχές στην Πεντέλη
Oλοκληρώθηκαν οι εγγραφές για τον 4ο αγώνα της σειράς “New Balance Mountain Cup 2010” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στην περιοχή της Πεντέλης. Το επίπεδο του αγώνα αναμένεται ιδιαίτερο υψηλό καθώς ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι οι Μ. Γαζέα, Α. Συλαίου, Γ. και Π. Βουτσινάς, όλοι μέλη της ομάδας της New Balance, ο Δ. Θεοδωρακάκος και πολλοί ακόμα κορυφαίοι δρομείς.
Με φόντο τα βουνά της Αθήνας
Ανακαλύψτε τα βουνά της Αθήνας τρέχοντας. Το New Balance – Mountains Cup 2010 μέσα από μια σειρά 5 αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου υπόσχεται να μετατρέψει το αγαπημένος σας άθλημα σε μια ξεχωριστή εμπειρία.
Ο ΣΔΥ Βόλου με τη Διεύθυνση Αθλ. Δήμου Βόλου διοργανώνουν τον Δρόμο Υγείας Βόλου την Κυριακή 26 Μαΐου. Ο αγώνας έχει απόσταση 16,5 χλμ.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο