1ο Patmos Revelation

30-6/2-7-2017: Αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης στην Πάτμο

Share

Από τις 30 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου 2017 στο νησί της Πάτμου θα διεξαχθούν για πρώτη φορά αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου. Το Patmos Revelation ανοίγει τις πύλες του και ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την Active Media Group έχουν ως στόχο να αναδείξουν το στοιχείο του αθλητικού τουρισμού.    

Το πρόγραμμα του Patmos Revelation περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, για μικρούς και μεγάλους, παρουσία Ολυμπιονικών και πρωταθλητών Ελλάδος. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ανοδική πορεία του τουρισμού σε ένα ούτως ή άλλως πανέμορφο νησί, προσφέροντας εναλλακτικές μορφές που δίνουν τη δυνατότητα στον επισκέπτη να συνδυάσει τη διασκέδαση με την άθληση και την γνώση για την ιστορία του τόπου. Η διοργάνωση θα προσφέρει ένα πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας στους συμμετέχοντες αφήνοντας τους πίσω υπέροχες αναμνήσεις!    

Σύντομα αναμένονται περισσότερες πληροφορίες και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.patmos-revelation.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Αθλητισμός δεν έχει ηλικία!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην περιοχή του Σουνίου τα ”Ποσειδώνια 2012” την Κυριακή 10 Ιουνίου. Δεκάδες δρομείς έδωσαν το παρών αψηφώντας την ζέστη, συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου των 9χλμ, σε μια ειδυλλιακή διαδρομή από το Ναό του Ποσειδώνα προς το Λαύριο.  Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών.
5ος Αγώνας Δρόμου Αμαρουσίου 2018 «Σπύρος Λούης»
22-4-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Μαρούσι
Νέα πορεία για το 10άρι του Σ.Δ.Υ. Αθήνας! <STRONG> Όλα τα αποτελέσματα.</STRONG>
Δυναμικό παρόν έδωσαν περισσότεροι από 600 δρομείς στον Ετήσιο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ. που διοργάνωσε με εξαιρετική επιτυχία για 27η συνεχή χρονιά ο Σ.Δ.Υ.Α. με τη συνεργασία του Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.
Back to Top