Γύρος των Μολάων 2017

30-4-2017: Αγώνες δρόμου 4 & 1 χλμ. στην πόλη των Μολάων

Share

Την Κυριακή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί ο «Γύρος των Μολάων 2017». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος 4 & 1 χλμ. αλλά και δυναμικού βαδίσματος 1 χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό από την κεντρική πλατεία Μολάων.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μολάων και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας, προκηρύσσουν αγώνα δρόμου «Ο Γύρος της πόλης των Μολάων». Πληροφορίες Αγώνα Ημερομηνία, Κυριακή 30 Απριλίου 2017.

Ώρες Διεξαγωγής
11:00π.μ.: Δυναμικό Βάδισμα 1km και Αγώνας Δρόμου 1km.
11:30π.μ.: Αγώνας Δρόμου 4km

Τόπος Διεξαγωγής Κεντρική Πλατεία Μολάων

Αγωνίσματα – Κατηγορίες
Δυναμικό Βάδισμα 1km (για το κοινό).
Αγώνας Δρόμου 1km, (μαθητές δημοτικού 4ης – 5ης – 6ης τάξης).
Αγώνας Δρόμου 4km (1η κατηγορία: μαθητές γυμνασίου, 2η κατηγορία: μαθητές λυκείου, 3η κατηγορία: άνδρες – γυναίκες άνω των 18 ετών).

Δικαίωμα Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι πολίτες επιθυμούν, με εξαίρεση τον Αγώνα Δρόμου του 1km, που αφορά αποκλειστικά τα παιδιά της 4ης, 5ης και 6ης τάξης Δημοτικού.

Δηλώσεις Συμμετοχής
Δηλώσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 28-4-2017 στα τηλέφωνα: 6947377643 (Ζερβάκος Ιωάννης), 6946958711 (Αρτινιός Παναγιώτης), 6989783350 (Φιφλή Θεοδώρα), καθώς και την ημέρα του Αγώνα, από 8:00π.μ. έως και 10:00π.μ. (για όσους αθλητές έρχονται από μακριά) στη γραμματεία του Αγώνα, στην Κεντρική Πλατεία των Μολάων.

Παραλαβή των Αριθμών Συμμετοχής
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την ημέρα του Αγώνα από τη γραμματεία (8:00 – 10:00).

Διαδρομή Δυναμικό Βάδισμα 1km και Αγώνας Δρόμου 1km:
Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία Μολάων, διαδρομή επί των οδών 25ης Μαρτίου, Βενετσάνου Κολοκούρη, αναστροφή στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Διγενή και συνέχεια Βενετσάνου Κολοκούρη, 25ης Μαρτίου, τερματισμός.

Αγώνας Δρόμου 4km:
Εκκίνηση από την Κεντρική Πλατεία Μολάων, διαδρομή επί των οδών 25ης Μαρτίου, Επιδαύρου Λιμηράς, Γεωργίου Ρουμάνη, Ευστρατίου Κουνουπιώτη, Νικολάου Δημάκου, Αγίου Γεωργίου, Καλλιόπης Μάνου, Γεωργίου Βλαχανδρέα, Κυριάκου Βαρδουλάκη, Στρατηγού Διονυσίου Αρμπούζη, Βασιλείου Παναρίτη, 28ης Οκτωβρίου, Χρίστου Σπανιώλου, Παπαμιχαλοπούλου, 25ης Μαρτίου, Βενετσάνου Κολοκούρη, αναστροφή στη διασταύρωση των οδών Μοναστηρίου και Διγενή, και εν συνέχεια Βενετσάνου Κολοκούρη, 25ης Μαρτίου, τερματισμός. Σταθμοί Τροφοδοσίας αθλητών Κεντρική Πλατεία Μολάων και Νοσοκομείο Μολάων (για τον Αγώνα των 4κμ)

Ιατρικές Εξετάσεις
Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό με δική τους φροντίδα. Επίσης πριν την έναρξη του αγώνα οφείλουν να προσκομίσουν σχετική υπεύθυνη δήλωση. Υπεύθυνες δηλώσεις θα υπάρχουν στην γραμματεία του αγώνα.

Απονομές Επάθλων
Στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν από τους διοργανωτές κύπελλο και μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο και τρίτο, μετάλλιο. Αναμνηστικό δίπλωμα θα λάβουν όλοι όσοι τερματίσουν.

Ιατρική Κάλυψη
Οι διοργανωτές έχουν διασφαλίσει την παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου καθ’ όλη τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/girosmolaon/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Τυρνάβου-Λάρισας
7-12-2008:Μετράει ήδη 6 χρόνια ζωής. Ο 6ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Τυρνάβου-Λάρισας αποτελεί την κλασική επιλογή για τους λάτρεις του θεσσαλικού κάμπου.
Κύπελλο Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος 2022
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Υψηλού επιπέδου αγώνας στα Τρίκαλα
Για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος”. Ο αγώνας ξεκινά από την Καλαμπάκα, κάτω από τα επιβλητικά Μετέωρα για να τερματίσει στο κέντρο των Τρικάλων και αποτελεί μία εξαιρετική αγωνιστική ευκαιρία για ρεκόρ αφού η διαδρομή είναι αρκετά “εύκολη” ενώ και η διοργάνωση αναμένεται εξαιρετικά ανανεωμένη και υψηλού επιπέδου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο