3ο Santorini Experience

6/8-10-2017: Για τρίτη φορά τρέξιμο και κολύμβηση στη Σαντορίνη

Share

Για τρίτη χρονιά θα διεξαχθεί το Santorini Experience, η διοργάνωση που περιλαμβάνει αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης, στο νησί της Σαντορίνης.

Όπως και τις δύο προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος η μαγεία της διοργάνωσης είναι οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι αθλητές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν. Σε ότι αφορά το τρέξιμο η πορεία όσων λάβουν μέρος θα πραγματοποιηθεί μέσα από τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και της Οίας με ονειρεμένη θέα τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου, της Καλντέρας. Παράλληλα για όσους επιλέξουν την κολύμβηση η εκκίνηση δίνεται από το ηφαίστειο, έχοντας ως σημείο τερματισμού το παλιό λιμάνι των Φηρών, δίνοντας την ευκαιρία στους αθλητές να κολυμπήσουν στα μαύρα νερά της Σαντορίνης.

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσετε και θελήσετε να βρεθείτε στη μαγευτική Σαντορίνη από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017 θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις αντοχές σας στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, σε έναν αγώνα 1,5 μιλίου (2,4χλμ.). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν από το Ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι των Φηρών.

Επιπλέον με την κολύμβηση, για τους λάτρεις του τρεξίματος την Κυριακή 8 Οκτωβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 διαφορετικές διαδρομές, που έχουν ως «φόντο» τις μοναδικές εικόνες του ηφαιστείου με θέα από την Καλντέρα καθώς και τους οικισμούς Ημεροβίγλι, Φηροστεφάνι και Οία που κλέβουν την παράσταση. Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή των 5 χλμ. είναι για τρέξιμο και δυναμικό περπάτημα, των 10 χλμ. για πιο εξοικειωμένους στις αποστάσεις και των 15 χλμ. για αυτούς που αγαπούν τη δύναμη, την τεχνική και την αντοχή. Όλες οι διαδρομές έχουν ως αφετηρία το εργοστάσιο αφαλάτωσης στην Οία, με σημεία χωμάτινης διαδρομής και τερματισμό πάλι στην Οία.

Φέτος, για πρώτη φορά θα υπάρχει χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες στο τρέξιμο και στην κολύμβηση.

Στον παρακάτω σύνδεσμό που ακολουθεί μπορείτε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας: http://activemedia.com.gr/product/santorini-experience-2017/    

To «Santorini Experience» αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και του Ομίλου της Active Media.

Δείτε πληροφορίες από προηγούμενες διοργανώσεις στην ιστοσελίδα www.santorini-experience.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας πρόκληση
Για μία άλλη χρονιά διοργανώνεται στα Νάματα Κοζάνης ο αγώνας δρόμου “4ος Ορεινός Αγώνας Ασκίου Ναμάτων” την Κυριακή 7 Αυγούστου που από φέτος συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Skyrunning που διεξάγεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
1ος Θυρεάτις Αγών
11-10-2015: Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού με τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής θα πραγματοποιήσουν αγώνα 11,5 χλμ. στην παραλία του Άστρους.
Κολοκοτρώνειος Δρόμος 2020
Αγώνας 28χλμ. από το Λιμποβίσι στην Τρίπολη
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο