8ος ο Θεοδωρακάκος στο Βαλκανικό Mountain Running

Ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε πρίν από λίγο στην πόλη Νόβα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Ο Θεοδωρακάκος κατέλαβε την 8η θέση στα 12 χλμ. σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή με έντονο συναγωνισμό με κορυφαίους δρομείς του είδους όπως ο Τούρκος παγκόσμιος πρωταθλητής Μεχμέτ Ακογιούν που ήταν και ο νικητής του αγώνα. Πολύτιμές εμπειρίες από τη συμμετοχή της και για την Ντενίζ Δημάκη.

Share

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο πρωταθλητής μας Δημήτρης Θεοδωρακάκος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Νόβα Ζαγόρα της Βουλγαρίας. Ο Θεοδωρακάκος κατέλαβε την 8η θέση σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή με έντονο συναγωνισμό με κορυφαίους δρομείς του είδους όπως ο Τούρκος παγκόσμιος πρωταθλητής της απόστασης που ήταν και ο νικητής του αγώνα.

Ο χρόνος του Θεοδωρακάκου ήταν 59:15 στα 12 χλμ. με συνολική υψομετρική 750 μ. Πιο συγκεκριμένα, οι δρομείς κλήθηκαν να καλύψουν τρεις στροφές σε μία κυκλική διαδρομή 4,2 χλμ. με 250 μ. υψομετρικής ενώ οι γυναίκες εκτέλεσαν δύο στροφές στην ίδια διαδρομή. Ο δρομέας της Salomon Team έκανε έτσι ένα καλό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τον φετινό Olympus Marathon ο οποίος αποτελεί τον επόμενο αγωνιστικό στόχο του. Ο Θεοδωρακάκος έτρεξε σταθερά τον αγώνα κερδίζοντας συνεχώς θέσεις στην κατάταξη παρά το γεγονός ότι το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό.

Η αθλήτρια της Mizuno, Ντενίζ Δημάκη, χωρίς να έχει κάνει κάποια ειδική προετοιμασία για το απαιτητικό νέο αυτό αγώνισμα, έκανε την προσπάθεια της, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία για το μέλλον και τερμάτισε στην πρωτελευταία θέση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Doukas Virtual Run
Από τη Δευτέρα 26 Απριλίου έως την Κυριακή 16 Μαΐου οι εγγραφές
7ος Φιλίππειος Δρόμος
9-12-2018: Αγώνες στη Βέροια
3ος Γύρος Ιεράπετρας «Τρέχουμε και συντρέχουμε»
3-5-2015: Ο Δήμος Ιεράπετρας σε συνεργασία με το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας διοργανώνουν την Κυριακή 3 Μαΐου αγώνα δρόμου 6 χλμ. για ενήλικες και 500-1000 μ. για παιδιά.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο