1ος Ημιμαραθώνιος Ισθμός- Κόρινθος

30-4-2017: Ημιμαραθώνιος στον Ισθμό

Share

Ο σύλλογός Εφυραίοι Ωκύποδες θα διοργανώσει για πρώτη φορά αγώνα ημιμαραθωνίου στην περιοχή του Ισθμού.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Ο Σύλλογός «Εφυραίοι Ωκύποδες» αποφάσισε ύστερα από Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση να διοργανώσει ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου στην πόλη της Κορίνθου. Συνδιοργανωτής θα είναι ο Δήμος Κορινθίων.

Ο αγώνας αυτός θα ονομάζεται «1ος Ημιμαραθώνιος Ισθμός- Κόρινθος». Η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι η 30/04/2017. Θα βασίζεται στο ιστορικό και γεωπολιτικό γεγονός της έναρξης των εργασιών της διάνοιξης της διώρυγας του Ισθμού τον Απρίλιο του 1892.

Η διαδρομή θα είναι η εξής: Θα ξεκινήσουμε πριν τη διώρυγα του Ισθμού. Θα περάσουμε πάνω από τη διώρυγα και τρέχοντας στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, θα κατευθυνθούμε προς τον περιφερειακό δρόμο της Κορίνθου. Εκεί που ο δρόμος αυτός πάει προς Τρίπολη εμείς θα στρίψουμε δεξιά, προς Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου. Στην οδό Εφύρας θα στρίψουμε δεξιά και αμέσως μετά αριστερά, για να διασχίσουμε κάθετα τη γέφυρα της πρώης σωληνουργίας και νυν Σκλαβενίτη. Θα τρέξουμε γύρω από τη βιομηχανική ζώνη Κρητικών Αρχαίας Κορίνθου και στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς την παλιά εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών. Τέλος, βγαίνοντας σε αυτήν, θα στρίψουμε δεξιά και θα κατευθυνθούμε απ΄αυτής προς το κέντρο της Κορίνθου, όπου και θα τερματίσουμε.

Ο αγώνας αυτός θα έχει την κάλυψη της Τροχαίας Κορίνθου και του ΕΚΑΒ του Νοσοκομείου Κορίνθου. Παρ΄όλα αυτά οι δρομείς που θα συμμετέχουν οφείλουν να έχουν κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις, καθώς επίσης θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.”

Δείτε περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14-10-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στη Ρόδο
17-2-2019: Αγώνες ΣΕΓΑΣ στο Άργος Ορεστικό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο