Hercules Marathon 2017

16/17-9-2017: Αγώνες στη μαρτυρική Υπάτη

Share

Tην Τρίτη Κυριακή κάθε Σεπτέμβρη και στη μαρτυρική Υπάτη, διοργανώνεται ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής»  (Hercules Marathon), απόστασης 43χλμ. και θετικής υψομετρικής +3000μ. Μαζί διεξάγονται και δυο μικρότεροι αγώνες, ο «Ελλέβορος» 16,2 χλμ (+1180μ. θετικής υψομετρικής) και οι «Φαρμακίδες», 6,4 χλμ.

Στα πλαίσια αυτών των αγώνων και για την προώθηση της άθλησης σε μικρότερες ηλικίες, διοργανώνεται την παραμονή των παραπάνω αγώνων, στα Λουτρά Υπάτης, αγώνας με τη συμμετοχή μικρών παιδιών με την ονομασία «Λαγοπόδαρος», απόστασης χιλίων μέτρων.  Και οι τρεις αγώνες αυτοί, εκτείνονται στις πανέμορφες πλαγιές αλλά και στις κορυφές της Οίτης , δίνοντας την ευκαιρία  σε αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, να θαυμάσουν την σπάνια βιοποικιλότητα που προσφέρει το βουνό του Ηρακλή.

Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Karpenissi Trail 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
23ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία
26-5-2018: Αγώνας 10 χλμ. στην Κυπαρισσία
Ο ΣΔΥΑ συμμετέχει στο Δρόμο Θυσίας
O Σ.Δ.Υ. Αθηνών, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συμμετέχει στον 64ο Δρόμο Θυσίας που διοργανώνει ο Δήμος της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου στo πλαίσιo των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Ιστορικής Εξόδου, σε ανάμνηση του Ολοκαυτώματος των Ελεύθερων Πολιορκημένων στο βωμό της Ελευθερίας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο