4ος Αριστοτέλειος Δρόμος

Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης

Share
4ος Αριστοτέλειος Αγώνας Δρόμου

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ Δρόμος Αντοχής» συνολικής απόστασης 26 χιλιομέτρων και τους παράλληλους αγώνες 16 & 6 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 09:00 π.μ. στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.

Ο Αγώνας των 26.000μ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι», Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 16.000μ. διεξάγεται σε άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας, Κοινότητα Μαρίνας, Κοινότητα Λευκαδίων, περιοχή «Τσιφλίκι», Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 6.000μ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και διανύει την διαδρομή από την Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Γάστρα», με τερματισμό στην Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας των αρμόδιων υπουργείων για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου Covid-19.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες θα είναι προσεχώς διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας: www.naoussa.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
TihioRace Ultra Edition 2024
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των αγώνων
Lake Plastiras Trail 2024 by “ΘΕΟΝΗ”
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Κρόνιον Πέρασμα 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο