1ος Δρόμος Hρώων Κρήτης & Ηρακλής Κοκκινίδης

26-3-2017: Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνει τον “1ο Δρόμο Hρώων Κρήτης & Ηρακλής Κοκκινίδης”.

Share

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραπόστασης (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) της Περιφέρειας Κρήτης& των Δήμων Ηρακλείου-Μαλεβυζίου- Ρεθύμνου-Μυλοποτάμου & με την στήριξη των Πολιτιστικών Συλλόγων Αγ.Μαρίνας Τσαλικάκη, Κεραμουτσίου, Ρογδιάς, Αμουδάρας,Γαζίου, Κράνας και Αθλητικών Συλλόγων ΣΔΥΡεθύμνου- Ποδηλατικός Σύλλογος Ρεθύμνου-ΠΟΗρακλείου-Ποδηλάτες Κρήτης.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 26 Μαρτίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

1. Λαμπαδοδρομία 38 χλμ. Στην διαδρομή: Μονή Αρκαδίου- Γενί Γκαβέ- παλαιά Εθνική Ηρακλείου-Ρεθύμνου τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.

2. 1η Ποδηλατοδρομία 45 χλμ στην διαδρομή : Κοινότητα Κράνας- Ζωνιανά-Ανώγια-Γωνιές-Τύλισσος-Κεραμούτσι-Καβροχώρι-τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.

3. 2η Ποδηλατοδρομία 25 χλμ. Εκκίνηση Χανιόπορτα (άγαλμα Μ.Κόρακα) 62 Μαρτυρων-Αμουδάρα-Λινοπεράματα-Ρογδιά-Μονή Σαβαθιανών -επιστροφή Ρογδιά-Αλμυρός-Σκαφιδαρά-τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.

4. Αγώνας δρόμου 9 χλμ στην διαδρομή Κεραμούτσι-Καβροχώρι-τερματισμός Ηρωον Ηρακλή Κοκκινίδη στο Γάζι.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

Η Λαμπαδοδρομία 08:00
Οι ποδηλατοδρομίες θα ξεκινήσουν 09:00 & αγώνας δρόμου 10:00

ΕΠΑΘΛΑ:Στους τρείς πρώτους Α-Γ στον αγώνα δρόμου θα δοθεί κύπελλο-μετάλλιο δίπλωμα , ενώ θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα σε όλους που θα τερματίσουν σε όλα τα αγωνίσματα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μπορείτε να δηλώνετε μέσο της ηλεκτρονικής σελίδας του συλλόγου μας www.cretamarathon.gr η στα φαξ 2810-721822-263426 για πληροφορίες στο τηλ.2810284635 από 19.00 εως 21.00 και στο 6945251883.

Μετά τους τερματισμούς των αγωνισμάτων θα γίνει απονομή στο Ηρώον του Ηρακλή Κοκκινίδη στους νικητές του δρόμου 9χλμ. θα ακολουθήσει δωρεάν κλήρωση δώρων και κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες προσφορά του Δήμου Μαλεβυζίου και των πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Β. Πηλίου
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιωτών Πηλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρήγα Φεραίου και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου διοργανώνουν την Κυριακή 6 Μαΐου στην Άνω Κερασιά αγώνα δρόμου μνήμης-θυσίας με την ονομασία “11ος Αγώνας Μνήμης Θυσίας Άνω Κερασιά Βόλου”.
7ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Μυλοπόταμου
3-7-2016: Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνει την Κυριακή 3 Ιουλίου αγώνα δρόμου με την ονομασία «7ος Φυσιολατρικός Αγώνας Δρόμου Μυλοπόταμου» 12,4 χλμ. Ακολουθεί το πρόγραμμα όλων των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που γίνονται στον Χώνο Μυλοπόταμου.
6ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου
27-3-2016: Για έκτη χρονιά στην όμορφη Κεφαλονιά θα διεξαχθεί ο “Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου
Back to Top