Θεοφράστειο Trail 2017

05-02-2017: Aγώνας ορεινού τρεξίματος θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Αγιάσου με την ονομασία « ΘΕΟΦΡΑΣΤΕΙΟ TRAIL 2017 ».

Share

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στην περιοχή της Αγιάσου με την ονομασία « ΘΕΟΦΡΑΣΤΕΙΟ TRAIL 2017 ».

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η περιοχή γύρω από τα χωριά της Αγιάσου και του Ασωμάτου θα φιλοξενήσει την διαδρομή. Τα μονοπάτια και οι πλακόστρωτοι δρόμοι θα οδηγήσουν τους δρομείς σε σημεία μοναδικής ομορφιάς, στον καστανιώνα που τα χρώματα αυτή την περίοδο σε κυριεύουν, στους ελαιώνες που κάθε χρόνο, τους χειμερινούς μήνες, στο λιομάζεμα ζωντανεύουν, δίπλα σε ποτάμια και πηγές που ασταμάτητα τα νερά τους τρέχουν και τα αιωνόβια πλατάνια στέκουν φρουροί του χρόνου.

Η διαδρομή του αγώνα θα σηματοδοτηθεί την τελευταία βδομάδα αλλά για όσους ενδιαφέρονται υπάρχει στο αρχείο kmz για να την δοκιμάσουν. Υπάρχει σηματοδότηση σε όλη τη διαδρομή από τις πεζοπορικές ταμπέλες και θα γίνει εντονότερη με κορδέλες για τις ανάγκες του αγώνα.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την είσοδο του χωριού της Αγιάσου στις 10:30. Οι διαδρομές είναι τρεις. Η πρώτη διαδρομή TRAIL είναι 22χλμ. Η δεύτερη RUN 9 χλμ. και η τρίτη WALK 6 χλμ.
Η διαδρομή TRAIL και RUN έχουν ένα σταθμό ελέγχου που βρίσκετε στους Αγ. Ανάργυρους.

Οι αθλητές του TRAIL που θα περάσουν τον σταθμό σε λιγότερο από 2:30 ώρες, θα συνεχίσουν για να ολοκληρώσουν την διαδρομή. Οι υπόλοιποι δρομείς με υπόδειξη των κριτών είναι υποχρεωμένοι να σταματήσουν την διαδρομή. Αν παρόλα αυτά επιθυμούν να συνεχίσουν, τότε οι κριτές θα τους αφαιρέσουν τον αριθμό και θα συνεχίσουν την διαδρομή εκτός αγώνα. Στην διαδρομή του WALK οι περιπατητές θα διανύσουν πετρόχτιστους δρόμους και μονοπάτια μέσα στον καστανιώνα της περιοχής.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τους Όρους και κανονισμούς του Αγώνα ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5oς Αγώνας Κήρυξης Ελληνικής Επανάστασης
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι
Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!
Kifisia Santa Walk & Run 2021
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον εορταστικό αγώνα για καλό σκοπό στην Κηφισιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο