11o AlpamayoPRO Trail Race

8-10-2017: Το κατάστημα AlpamayoPRO διοργανώνει αγώνες 25 & 7 χλμ. στην Πάρνηθα.

Share

Tην Κυριακή 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το 11° AlpamayoPRO TrailRace που διοργανώνει για άλλη μία χρονιά το ομώνυμο κατάστημα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το 11° AlpamayoPRO TrailRace διοργανώνεται για μια ακόμη συνεχόμενη χρονιά από το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού ALPAMAYO PRO. Ο κορυφαίος αγώνας της Αττικής που γίνεται στην Πάρνηθα και διακρίνεται για το μοναδικό του κλίμα και τα υψηλά διοργανωτικά standards θα πραγματοποιηθεί στις 08 Οκτωβρίου 2017.

Ο ιστορικός, και πλέον απαιτητικός αγώνας trail running της Αττικής φέτος περνά σε νέα εποχή έχοντας διαγράψει ήδη 10ετή πορεία επιτυχιών. Στις διαδρομές του θα ζήσετε την εμπειρία ενός πραγματικού αγώνα στην εκπληκτική φύση της βορειοανατολικής Πάρνηθας.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΓΩΝΩΝ
Ο σχεδιασμός για τον αγώνα του 2017 θα περιλαμβάνει και πάλι τους δύο κλασικούς αγώνες σε διαδρομές 7 και 25 χιλιομέτρων που σχεδίασαν στην Βορειοανατολική πλευρά του βουνού οι συνεργάτες μας Νίκος Κωστόπουλος και Γιάννης Θεοχαρόπουλος αλλά και τον αγώνα σκυταλοδρομίας ομάδων στην διαδρομή των 25 χιλιομέτρων που θα πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

TrailRace Original 25Κ 
Αυθεντικό trail running με θεαματικές αλλαγές υψομέτρου και εικόνων σε ένα μοναδικό ορεινό τοπίο μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι σας. Μια κορυφαία διαδρομή με απαιτήσεις δύναμης, τεχνικής, αντοχής αλλά και στρατηγικής. Σχεδιάστηκε για συστηματικούς δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν και να …δοκιμαστούν

TrailRace Relay 25Κ 
Μια αγωνιστική εμπειρία για ομάδες 2 αθλητών που μοιράζονται τις δυσκολίες της απαιτητικής Μεγάλης διαδρομής των 25 χιλιομέτρων αλλάζοντας την σκυτάλη στο 11ο χλμ στα 1140μ υψόμετρο που είναι και το ψηλότερο σημείο της διαδρομής στο ορειβατικό καταφύγιο Φλαμπούρι.

TrailRace Entry 7Κ
Σχεδιασμένη για ενθουσιώδεις αρχάριους. Σύντομη, αρκετά τεχνική, χωρίς ακραίες αλλαγές υψομετρικών και χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερης στρατηγικής στην αντοχή. Ιδανική για την εισαγωγή στο αγωνιστικό trail running δοκιμάζει τις δυνατότητες σας στο ορεινό τερέν χωρίς όμως να σας εξαντλήσει.

Για εγγραφή στον φετινό αγώνα και όλες τις πληροφορίες πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με επιτυχία ο Γύρος της Νέας Σμύρνης
Ένας αγώνας που μετρά ήδη 10 χρόνια πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής με αρκετά μεγάλη επιτυχία αφού τερμάτισαν επίσημα περισσότεροι από 770 δρομείς.
Kea Challenge 2020 - Αναβολή
Αγώνες στην Κεά στις 4-5 Απριλίου
Τα αποτελέσματα της Ράξας
Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Κυριακή ο 9ος Ημιμαραθώνιος Ράξας Τρικάλων ενώ έγιναν και παράλληλοι αγώνες 7 χλμ. αλλά και μικρότερης απόστασης για τα παιδιά. Σε όλους τους αγώνες έλαβαν μέρος περισσότεροι από 160 δρομείς ενώ οι 120 από αυτούς έτρεξαν στη μεγάλη απόσταση. Νικητής του ημιμαραθώνιου ήταν ο Τρικαλινός Δημήτρης Τσιούνης με 1:12:09 με τους Λεωνίδα Ιωάννου και Νίκο Μπάκο επίσης από τα Τρίκαλα να ακολουθούν. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο