Αγαπώ και Πράττω 2017

18-6-2017: Ένας αγώνας δρόμου για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί στα γραφικά χωριά της Κύμης.

Share

“Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017* θα διεξαχθεί από το “Αγαπώ και Πράττω” ο 2ος Ετήσιος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου, ένας αγώνας για καλό σκοπό.

Η διαδρομή του φετινού αγώνα θα διεξαχθεί στα γραφικά χωριά της Κύμης Μονόδρυ-Βρύση-Κοίλι-Μονόδρυ, και αποτελείται από δύο διαδρομές των 10χλμ, 5χλμ τρέξιμο και περίπατο καθώς και αγώνες για παιδιά δημοτικού 400μ. και Α.Μ.Ε.Α. 50 μ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με σημείο αφετηρίας και τερματισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Μονoδρίου.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Σκοπός μας αυτή τη χρονιά είναι να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για την εγχείρηση στο δεξιό άνω άκρο τενοντομεταφοράς λόγω πλήρους διατομής κερκιδικού νεύρου, στην οποία χρειάζεται να υποβληθεί ο 11χρονος Κωνσταντίνος, μετά από σοβαρό ατύχημα.
Οι εγγραφές θα ανοίξουν αρχές Μαρτίου 2017 όποτε και θα αναρτηθεί η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και τα τελευταία νέα των διοργανωτών.
Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί, για να νιώσουμε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και να χαρίσουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το μέλλον σε ένα συνάνθρωπό μας!”

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του αγώνα στο facebook ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

* Ο αγώνας είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 28 Μαΐου αλλά αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kos City Run 2018
27-10-2018: Αγώνες 5, 10 & 20 χλμ. στην Κω
Δρόμος Πανεπιστημιούπολης Γάλλου
26-3-2017: Αγώνες στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου
Νέος αγώνας στην πόλη της Δράμας
To σωματείο “Πόλη και Ζωή” σε συνεργασία με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δράμας με την ονομασία “Δράμαθλον 2011” την Κυριακή 5 Ιουνίου.
Back to Top