Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος 2017

29-1-2017: Περιφερειακό Πρωτάθλημα ανωμάλου Δρόμου θα πραγματοποιηθεί στο Δάσος Άργους Ορεστικού.

Share

Η  ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ  Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Ορεστικού και τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΜΙΞΗ , προκηρύσσουν το  Περιφερειακό Πρωτάθλημα  Δρόμου  σε Ανώμαλο  έδαφος  έτους  2017, όλων των κατηγοριών την Κυριακή 29 ιανουαρίου 2017 στο Δάσος Άργους Ορεστικού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα γίνονται στα  γραφεία  της  ΕΑΣ  ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας μέχρι την  Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017,στο ειδικό έντυπο που συνοδεύει την προκήρυξη, κανονικά συμπληρωμένο, ταχυδρομικώς ή με FAX ή με email.
Καμία  δήλωση  δεν  θα  γίνει  δεκτή  μετά  την  παρέλευση της  ημερομηνίας, αλλά  και  κατά  την  ημέρα  των  αγώνων.
Κανένας  αθλητής –αθλήτρια δεν  θα  γίνει δεκτός  χωρίς  Δελτίο αθλητικής ιδιότητας.
Επίσης  στη  δήλωση  συμμετοχής  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ θα  πρέπει να γράφεται ο αριθμός  δελτίου του  αθλητή-τριας καθαρά,  άλλως  δεν  θα  αναγράφεται  στο  πινάκιο.   
Τις  Δηλώσεις   πρέπει  να  υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του  σωματείου.
Ο αριθμός συμμετοχής κατά κατηγορία  είναι  απεριόριστος.
Όλοι οι αθλητές-τριες έχουν δικαίωμα συμμετοχής ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ.
Ο εκπρόσωπος του σωματείου κατά την έναρξη των αγώνων, καθώς επίσης και κατά τη διάρκεια αυτών, να έχει μαζί του τα Αθλητικά Δελτία  των αθλητών-τριών, για να τα παραδώσει στον Αλυτάρχη ή στον Τεχνικό υπεύθυνο των  αγώνων  εφόσον ζητηθούν, θεωρημένα από τον  Γιατρό.
Δίνεται η δυνατότητα στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας εφόσον επιθυμούν, να συμμετέχουν οργανώνοντας τις ομάδες ευθύνης των Δημοτικών Σχολείων του Νομού τους και να δηλώσουν συμμετοχή, για τους μαθητές-τριες  ΜΟΝΟ εάν συμμετέχουν και δηλωθούν από τα σχολεία τους και εφόσον συνοδεύονται από συνοδό που θα ορισθεί από αυτά.

Για να δείτε ολόκληρη την προκήρυξη του αγώνα πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Trail Αγρινίου
12-5-2019: Αγώνας από τον ΣΔΥ Αγρινίου
7ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Δίον»
13-3-2016: Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 7ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ».
Run the lake 10 χλμ.
14-12-2014: Aγώνας δρόμου 10 χλμ. στη Λίμνη της Βουλιαγμένης από τον Ευκλή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο