5ος Συμβολικός Αγώνας στη Μνήμη του Νικόλαου Νίντου

24-12-2016: Την παραμονή Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκέμβρη 2016, θα γίνει ο “5ος Συμβολικός Αγώνας στη Μνήμη του Νικόλαου Νίντου”.

Share

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

” Αγαπητοί συνάδελφοι – δρομείς.
Με αίσθημα τιμής και συγκίνησης σας προσκαλούμε στο καθήκον μας, απέναντι στον ΄΄ΑΙΩΝΙΟ ΔΡΟΜΕΑ-Νίκο Νίντο΄΄ και για αυτό προκηρύσσουμε τον ΄΄5ο Συμβολικό Αγώνα Μνήμης του Νίκου Νίντου΄΄

Η διαδρομή του αγώνα –ίδια κάθε χρόνο- θα είναι 10 χλμ., όσα και τα χλμ. του τελευταίου αγώνα του Νίκου. Θα γίνει εντός της Πανεπιστημιούπολης, περιοχή όπου προπονούνταν ο Νίκος. Ο αγώνας θα είναι συμβολικός και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν σε όλη τη διαδρομή των 10 χλμ. ή σε μέρος αυτής. Δεν θα γίνει χρονομέτρηση του αγώνα, δεν θα δοθούν μετάλλια ούτε θα βγει κάποια κατάταξη.
Σκοπός του εν λόγω αγώνα είναι να τιμήσουμε τη μνήμη του αξέχαστου φίλου μας αλλά και να ευαισθητοποιήσουμε τη δρομική κοινότητα ώστε να κάνει συχνά ιατρικές εξετάσεις.
Παράλληλα καλούμε τους δρομείς και τους δρομικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα να οργανώσουν τις αντίστοιχες ομάδες, προκειμένου να διεξάγουν την ίδια μέρα και ώρα, τον αντίστοιχο συμβολικό αγώνα των 10 χλμ. Όπως και πέρσι δρομείς από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα ήταν χαρά μας να οργανώσουν αντίστοιχους δρομικούς αγώνες στη μνήμη του Νίκου. Για την πόλη της Λάρισας και τις γύρω περιοχές παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Απόστολο Γούλα (τηλ. 6932752733) προκειμένου να ενημερωθείτε για τον συμβολικό αντίστοιχο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Λάρισας, την ίδια μέρα και την ίδια ώρα!

Έναρξη του αγώνα: 10 πμ.

Αφετηρία του αγώνα: Στο στάδιο της Πανεπιστημιούπολης – στο πλάι του σταδίου, είσοδος από Ούλωφ Πάλμε.

Παροχές: Θα υπάρχουν μπουκάλια με νερό στην αφετηρία-τερματισμό.

Συμμετοχές-πληροφορίες:  Δεν θα κρατήσουμε πριν τον αγώνα συμμετοχές. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να  τηλεφωνήσετε στο 6936853165 (Γορανίτης Παύλος). Στον αγώνα θα παρευρίσκονται μέλη της οικογένειας του κυρ Νίκου, τα οποία θα μας βοηθήσουν και στα όποια οργανωτικά.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η "σκυτάλη" στα Τζουμέρκα
Η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και οι Δήμοι Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, διοργανώνουν αγώνα δρόμου σε βουνό με την επωνυμία «Diava of Tzoumerka – Mountain Relay», την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 που θα έχει μορφή σκυταλοδρομίας.
Τρέξτε στο Κτήμα Συγγρού με τη Nike
Ακόμα ένας αγώνας της επιτυχημένης σειράς Nike Run έρχεται να προστεθεί στο αθλητικό μας καλεντάρι. Πρόκειται για τον 10ο κατά σειρά αγώνα ο οποίος θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού στο Μαρούσι την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου. Ο χώρος θα φανεί γνώριμος στους πιστούς συμμετέχοντες των Nike Runs καθώς εκεί είχε διεξαχθεί και ο 2ος αγώνας το 2007.
Virtual Open Door Run
Ο ψηφιακός αγώνας όπου κάθε μέτρο μετράει!
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο