1o Mellon Run

9-10-2016: Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον» θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά αγώνα δρόμου με την ονομασία “1o Mellon Run”.

Share

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον» θα πραγματοποιήσει για πρώτη φορά αγώνα δρόμου με την ονομασία  “1o Mellon Run” στις 9 Οκτώβρη 2016.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες νοτίου Κρήτης «Το Μέλλον» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 1ου αγώνα δρόμου «Mellon Run». Μια αθλητικής διοργάνωσης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και με την υποστήριξη του Δήμου Φαιστού. Οι αγώνες δρόμου 16 και 6 χλμ για τους ενήλικες και 1χλμ για τα παιδιά , θα διεξαχθούν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου με αφετηρία το πρώην Δημοτικό Σχολείο της Φανερωμένης  Δήμου Φαιστού.

Τόπος διεξαγωγής: Φανερωμένη Δήμου Φαιστού
Εκκίνηση Τερματισμός: Πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης
Ημερομηνία: Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2016

Ώρα εκκίνησης:
16 χιλιόμετρα 10:00 πμ
6 χιλιόμετρα 10:10 πμ
1 χιλιόμετρο 10:20 πμ

Μετά το τέλος των αγώνων και των απονομών θα υπάρχει ζωντανή μουσική για όλους!

Διαδρομή: Η μεγάλη διαδρομή έκτασης 16 χιλιομέτρων θα ξεκινάει από τα γραφεία του συλλόγου, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Φανερωμένης, θα συνεχίζει με το γύρο του Φράγματος της Φανερωμένης και θα καταλήγει πάλι στα γραφεία του συλλόγου. Μια διαδρομή που θα περιλαμβάνει τρέξιμο στην άσφαλτο αλλά και σε χωματόδρομο, μέσα στη φύση.

Η δεύτερη διαδρομή των 6 χιλιομέτρων , μπορεί να ολοκληρωθεί με τρέξιμο ή ακόμα και με πεζοπορία για εκείνους που προτιμούν να περπατούν και να απολαμβάνουν τη φύση.

Τέλος οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνισθούν σε μια διαδρομή 1 χιλιομέτρου προς την ίδια κατεύθυνση.

Όριο συμμετοχών: για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων κρίνεται απαραίτητο να υπάρχει όριο στον αριθμό των συμμετεχόντων γι αυτό φροντίστε να δηλώσετε συμμετοχή έγκαιρα.
16 χιλιόμετρα : 200 δρομείς
6 χιλιόμετρα : 200 δρομείς και πεζοπόροι
1 χιλιόμετρο : 100 Μαθητές

Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέλθουν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στον οποίο θα συμμετέχουν

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: Θα παραλάβετε το υλικό του αγώνα κατά την άφιξή σας στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Φανερωμένης, προσκομίζοντας το αποδεικτικό της κατάθεσής σας ή καταβάλλοντας το αντίτιμο του αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για όλους τους συμμετέχοντες είναι 5 ευρώ και μπορεί να κατατεθεί στην τράπεζα πριν την ημέρα του αγώνα ή να δοθεί κατά την προσέλευσή σας στον τόπο του αγώνα .Το αντίτιμο της συμμετοχής, θα δοθεί εξολοκλήρου στο σύλλογο ΑΜΕΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».

Το πακέτο περιλαμβάνει

1. Αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο για όλους τους συμμετέχοντες
2.Αθλητικό μπλουζάκι
3.Ηλεκτρονική χρονομέτρηση με τσιπάκι
4.Την απαραίτητη τροφοδοσία κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα
5.Τον αριθμό συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές αθλούμενοι και περιπατητές ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Η ολοκλήρωσης της 2ης διαδρομής μπορεί να γίνει και με αργό περπάτημα.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται :

Ηλεκτρονικά πατήστε εδώ
Την ημέρα του αγώνα κατά την άφιξή σας

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.mellonkriti.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ecali Run 2017
15-1-2017: Αγώνας 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά στην Εκάλη
Βυζαντινός Αγώνας 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γιώργος Αποστολάκης»
15-5-2016: Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνουν την Κυριακή 15 Μαΐου αγώνα δρόμου 10 χλμ. με την ονομασία: 6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Γεώργιος Αποστολάκης».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο