9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού «Αυτισμός – Ελπίδα» 2023

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού «Αυτισμός - Ελπίδα»

Την Κυριακή 7 Μαΐου θα διεξαχθεί ο 9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού «Αυτισμός – Ελπίδα» 2023. Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης.

9ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού «Αυτισμός – Ελπίδα» 2023

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κ.Μ., με την οικονομική στήριξη της Π.Ε.Θ. και με την τεχνική στήριξη του Σ.Δ.Υ.Θ. συνδιοργανώνει με το Δήμο Ωραιοκάστρου τον 9ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη, στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:
α. Διαδρομή 1 km
β. Διαδρομή 5+ km
γ. Διαδρομή 15 km

Ο 9ος Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – ΕΛΠΙΔΑ” των 1km, 5+km και 15km θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου. Για τα 15km ισχύει η διαδρομή του 8ου Αγώνα με στόχο, να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m).

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση, είναι και η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η στήριξη της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με προσωπικό αριθμό, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, ιατρική υποστήριξη, βεβαίωση συμμετοχής σε όσους το δηλώσουν, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και σνακ στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού θα υπάρχει wc χώροι φύλαξης ιματισμού.

Οι αθλητές/τριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 9ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινωθούν στο site και στο Facebook Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα ή Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα:
Κοντοδήμος Κώστας 6994777677, [email protected]
Κολέρδα Σουλτάνα 6977893939, [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3η Γιορτή Βουνού «Farmakas Mountain Running»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο