1ος Αγώνας Δρόμου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου

7-8-2016: Αγώνες 5 & 1 χλμ από τον Π.Σ. Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος»

Share

Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Παπαδάτου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας αγώνας δρόμου 5 χλμ. αλλά και 1 χλμ. για παιδιά.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου και του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτουτον 1ο αγώνα δρόμου στην ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ την Κυριακή 07/08/2016 και ώρα 19:00.

Ελάτε να τρέξουμε ή και να περπατήσουμε, για να βελτιώσουμε τη σωματική και ψυχική υγεία μας, να διασκεδάσουμε συμμετέχοντας και τερματίζοντας στον Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων για τους μεγάλους ή στον αγώνα του 1 χιλιομέτρου για τους μικρούς μας φίλους.

Η διαδρομή
Η διαδρομή είναι ασφάλτινη,  στο μεγαλύτερο μέρος της είναι ομαλή με ήπιες ανηφόρες και μέσα στο πράσινο. Πιο συγκεκριμένα, είναι η διαδρομή ανάμεσα στα χωριά Παπαδάτου και Φυτείες, η οποία προσφέρει καταπληκτική θέα προς τα Ακαρνανικά βουνά, τα βουνά του Βάλτου αλλά και προς  τον κάμπο του Αγρινίου και όλες τις λίμνες της περιοχής, την Αμβρακία, τον Οζερό, τη Λυσιμαχία και την Τριχωνίδα!

Αγώνας 5 χλμ. (για τους μεγάλους)
Αφετηρία για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων είναι η πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου. Τρέχουμε προς το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και το διπλανό χωριό Φυτείες και επιστρέφουμε στην πλατεία της Παπαδάτου όπου και τερματίζουμε.

Αγώνας 1 χλμ. (για τους μικρούς μας φίλους από 5 έως 14 ετών)
Αφετηρία για τον αγώνα του ενός χιλιομέτρου είναι το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου και τερματισμός η πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου.
Σε όλη τη διαδρομή θα προσφέρεται νερό στους αθλητές και μετά το πέρας του αγώνα μπορείτε να ανακτήσετε τη χαμένη σας  ενέργεια μεπαραδοσιακέςπίτες και γλυκά που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες του χωριού στην πλατεία της Παπαδάτου.

Διαδικασία συμμετοχής

Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν παρακαλούνται να βρίσκονται:

• Οι μεγάλοι στην Πλατεία της Παπαδάτου Ξηρομέρου στις 18.30 την Κυριακή 07 Αυγούστου 2016 για την εγγραφή τους. Απαραίτητα να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, ενώ οι ανήλικοι να συνοδεύονται από κάποιον κηδεμόνα.

• Ο  μικροί μας αθλητές (από 5 έως 14 ετών) θα πρέπει να βρίσκονται στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στις 18.30  με την συνοδεία του κηδεμόνας τους.

Υπογράφουμε άπαντες στην γραμματεία δήλωση ότι έχουμε υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ότι η ευθύνη για ενδεχόμενα θέματα υγείας που τυχόν προκύψουν κατά την διάρκεια του αγώνα βαρύνει τους συμμετέχοντες και όχι τους διοργανωτές. Για τα παιδιά έως 18 ετών υπογράφει ο κηδεμόνας.

Βραβεύσεις
Αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλους τους αθλητές. Επίσης, θα δοθούν  κύπελλα στους τρειςπρώτους νικητές/νικήτριες αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: papadatou.blogspot.gr

Αιτήσεις συμμετοχής πατώντας εδώ ή επιτόπου την ημέρα του αγώνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16-6-2019: Αγώνες multi-terrain στην Αλόννησο
Αγώνας προς τιμή Δημητρίου Τερτίπη στο Δήμο Μενελαΐδος
Μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον διεξάγεται και φέτος ο 4ος Αγώνας Δρόμων Δολόπων, κατά μήκος του ποταμού Ονόχωρου που διασχίζει την περιοχή.
Νέο ρεκόρ διαδρομής αλλά και νέο ρεκόρ συμμετοχών στον 10ο αγώνα δρόμου Αυγερινού στην Κοζάνη. Ο Μιχάλης Παρμάκης αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά νικητής σημειώνοντας μάλιστα νέο ρεκόρ διαδρομής με 1:30:35, ενώ περισσότεροι από 100 δρομείς τερμάτισαν τον αγώνα, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο