7ος Ημιμαραθώνιος “Μιχάλης Κούσης”

30-3-2014: Οι δρομείς τίμησαν τη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα μαραθωνοδρόμου στο Αγρίνιο.

Share

Η πόλη του Αγρινίου και περίπου 300 δρομείς από όλη την Ελλάδα, τίμησαν τον κορυφαίο Έλληνα Μαραθωνοδρόμο, Μιχάλη Κούση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 9 χρόνια.
Στον αγώνα του Ημιμαραθωνίου, πρώτοι τερμάτισαν οι πρωταθλητές του μαραθωνίου, Γιώργος Καραβίδας και Μάγδα Γαζέα σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα. Τους ακολούθησαν ο Χαράλαμπος Πιτσώλης και ο Δημήτρης Καλιακούδης, ενώ στις γυναίκες είχαμε έντονο συναγωνισμό με δεύτερη την Ντενίζ Δημάκη και τρίτη την Σοφία Ρήγα, η οποία ήταν πρώτη μέχρι και το 19ο χλμ. όμως ένας τραυματισμός στον δικέφαλο της στέρησε την πρώτη θέση.
Εκτός από τον αγώνα των 21,1 χλμ. που ξεκίνησε από το χωριό Βαρειά με τερματισμό την κεντρική πλατεία του Αγρινίου, πραγματοποιήθηκαν αγώνες 5 και 1χλμ. για παιδιά με αρκετά μεγάλη συμμετοχή.

Η καιρικές συνθήκες, με έντονη ηλιοφάνεια και υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, επέτρεψαν τους κατοίκους των χωριών που περνά η διαδρομή (Βαρειά, Δογρή, Παραβόλα, Καινούργιο και Παναιτώλιο) να βγουν στον δρόμο και να χειροκροτήσουν τους διερχόμενους δρομείς, δυσκόλεψαν όμως την προσπάθεια των τελευταίων.

Σημαντική για μία ακόμη χρονιά η συμβολή της Τροχαίας Αγρινίου που φρόντισε για τη διακοπή της κυκλοφορίας, του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών που ήταν τα αυτιά και τα μάτια της διοργάνωσης αλλά και του συλλόγου μοτοσυκλετιστών που συνέδραμαν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. 

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
13-5-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 10 χλμ. στην Καστοριά
Αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνας δρόμου στην Ανάβυσσο
Η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει και φέτος για τέταρτη χρονιά αθλητικές εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού με την ονομασία “Αναφλύστεια 2011”. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και αγώνες δρόμου 1.500, 5.000 και 10.000 μέτρων που θα διεξαχθούν στη διαδρομή γύρω από τις Αλυκές Αναβύσου και τον παράδρομο της Παραλιακής ΑΘηνών – Σουνίου στην παραλία Αναβύσσου.
Il Porto Triathlon
9-10-2016: Ο ΑΣ Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας διοργανώνει αγώνα τριάθλου στην πόλη.
Back to Top