Yμηττός Epic

28-10-2015: Ένας νέος αγώνας στον Υμηττό

Share

Η διοργάνωση «Υμηττός Epic» περιλαμβάνει δύο αγώνες διαφορετικών αποστάσεων σε καθαρά ορεινό πεδίο στο μεγαλύτερο μέρος τους. Θα διοργανώνεται κάθε χρόνο την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Ο αγώνας «Epic» των 25 χιλιομέτρων απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς αγώνων βουνού, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα είναι απαιτητικό τόσο ως προς την τεχνική δυσκολία του τερέν, όσο και ως προς το υψομετρικό προφίλ (1.200μ στα πρώτα 15 χιλιόμετρα). Επίσης έχει και συγκεκριμένα χρονικά όρια σε δύο ενδιάμεσα σημεία ελέγχου που δεν επιτρέπουν χαλάρωμα της προσπάθειας.

Ο αγώνας «Ανάβαση Τρελού» των 12 χιλιομέτρων βασίζεται στην γνωστή από την παλιότερη σειρά αγώνων διαδρομή. Είναι ένας καλός αγώνας για δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν το ορεινό τρέξιμο σε αντιπροσωπευτικό τερέν, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και σκληρή δοκιμασία για τους έμπειρους δρομείς που θα προσπαθήσουν να κινηθούν πιο γρήγορα. Στα πρώτα 5 χιλιόμετρα η ανάβαση είναι 620μ. Η κατάβαση είναι πιο δρομική στο μεγαλύτερο κομμάτι της.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και το web site της διοργάνωσης είναι το: http://www.imittosepic.gr στο οποίο υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξε χωρίς τερματισμό
1/3-9-2014: Αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργανώνει ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμής 1877 σε συνεργασία με την ΔΕΘ Hellexpo.
7ος Αγώνας Δρόμου "Δόλιχος" - 2ος Αγώνας Δρόμου "Πάμε Ρίο"
27-04-2018: Για 7η φορά ο αγώνας υπεραπόστασης “Δελφοί – Ολυμπία 255χλμ.
6ος Ανδάνειος Δρόμος
30-8-2014: Ο Σ. Ανδανιωτών Καλαμάτας, ο ΑΟ Διαβολιτσίου και ο Σ. Γυναικών Ανδανίας υπό την αιγίδα του Δ. Οιχαλίας με την υποστήριξη του ΣΔΥ Μεσσηνίας διοργανώνουν τον 6ο Ανδάνειο Δρόμο 17.000 μ. από την Αρκαδική Πύλη στο Διαβολίτσι.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο