1ος Μινωικός Δρόμος

24-7-2016: Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 24 Ιουλίου αγώνα δρόμου 13 χλμ. στις Αρχάνες Κρήτης.

Share

Ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 24 Ιουλίου αγώνα δρόμου 13 χλμ. στις Αρχάνες Κρήτης.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Δήμος Αρχανών Αστερουσίων
Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» ΑΡΧΑΝΩΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

1ος ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Αγώνας Δρόμου και Πεζοπορία
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
17:30 ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΑΠΟΣΤΑΣΗ 13ΧΛΜ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
ΕΠΑΝΩ ΑΡΧΑΝΕΣ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Διαδρομή: Κεντρική πλατεία Αρχανών, Ανεμοσπηλιά, Γιούχτας, Αφέντης Χριστός, κατάβαση από μονοπάτι Ε4, τερματισμός κεντρική πλατεία.

Έπαθλα
Κύπελλο, Μετάλλιο, Δίπλωμα
-στους τρεις πρώτους νικητές-τριες,
-στους τρεις πρώτους βετεράνους 50 ετών +
-στο γηρεότερο και νεότερο αθλητή.
Αναμνηστικό Μετάλλιο και Δίπλωμα σε όλους.

Συμμετοχή: 5 ευρώ

Πληροφορίες στο τηλ.: 6973537687 (Γιώργος Παχάκης).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θέα από ψηλά
Την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση  Έδεσσας και την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνει αγώνα ανωμάλου / ορεινού δρόμου 18 χλμ. καλώντας τους φίλους του τρεξίματος και του βουνού να συμμετάσχουν  και να απολαύσουν την ανοιξιάτικη και ανθισμένη  Έδεσσα.
Με επιτυχία ο Μαραθώνιος της Μεσσήνης
26-3-2013: Με επιτυχία έγινε την Κυριακή, για 8η χρονιά ο μαραθώνιος της Μεσσήνης και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 και 3 χλμ. για παιδιά. Οι τερματισμοί έλαβαν χώρα στην πλατεία της Μεσσήνης όπου είχε στηθεί ένα γιορτινό σκηνικό ενώ συνολικά και στα 3 αγωνίσματα έλαβαν μέρος περίπου  600 δρομείς όλων των ηλικιών. Στον μαραθώνιο, νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Κατσίκης με 2:58:18 και η Γεωργια Πουλοπούλου με 3:17:40.
Με επιτυχία η Χίος!
Η Χίος φιλοξένησε για 2η συνεχόμενη χρονιά, τον 20 Ημιμαραθώνιο στο νησί της Μαστίχας. Στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 225 δρομείς στους τρεις αγώνες του προγράμματος. Δείτε περισσότερα!
Back to Top