2ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run

2-10-2016: O ΠΟ του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τον 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run.

Share

O Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τον 2ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης στη Νέα Σμύρνη – Historic Run. 
Η διοργάνωση περιλαμβάνει:

Αγώνα 10 χλμ.
Η διαδρομή των 10 Χλμ. περιλαμβάνει 2ο γύρους (Loop) στη διαδρομή των 5 Χλμ. Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση (Πλατεία Νέας Σμύρνης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Παλαιό Φάληρο), Αναστροφή ( Στο ύψος της Αχιλλέως), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Αθήνα), Αναστροφή ( Στο ύψος του Άλσους), Πλατεία Νέας Σμύρνης.

Αγώνα 5 χλμ.
Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή των 5 Χλμ. περιλαμβάνει  μία στροφή (1 Loop). Οι βασικοί άξονες της διαδρομής είναι: Εκκίνηση (Πλατεία Νέας Σμύρνης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Παλαιό Φάληρο), Αναστροφή (στη διασταύρωση με την οδό Αχιλλέως), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Αθήνα), Αναστροφή (μετά το Άλσος), Τερματισμός, Πλατεία Νέας Σμύρνης.

Αγώνα 2,5 χλμ.
Περιγραφή της διαδρομής: Η διαδρομή του αγώνα  των 2,5χλμ. περιλαμβάνει τις οδούς: Εκκίνηση από την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου και Ομήρου επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου(Πλατεία Νέας Σμύρνης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Παλαιό Φάληρο), Αναστροφή (στο ύψος της οδού Μήδειας και Μυκάλης), Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου (Προς Αθήνα), Αναστροφή (στο ύψος του Άλσους), οδός Πατριάρχου Ιωακείμ, Πλατεία Νέας Σμύρνης.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχές στην ιστοσελίδα http://neasmirnihistoricrun.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωρακάκος και Ματθαίου νικητές στην Ζήρεια
Με τη συμμετοχή 225 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου η 4η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας. Στην μεγάλη απόσταση Skyrace 30 χλμ., αγώνας που συμμετέχει στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning, την πρωτιά έλαβαν ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Αμαλία Ματθαίου ενώ ο Γιώργος Διαλεκτός ήταν ο νικητής του Racescale 7 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και όλα τα αποτελέσματα.
3ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»
25-2-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 5 χλμ. στον Σπερχειό
14ος Δρόμος Θυσίας Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας
7-5-2016: Ο Δήμος Ηρωικής πόλης Νάουσας στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 194ης επετείου του Ολοκαυτώματος προκηρύσσει αγώνα δρόμου με την επωνυμία «14ος Δρόμος Θυσίας» το Σάββατο 7 Μαΐου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο