21ος Αγώνας Υγείας Βόλου

17-5-2014: Βολιώτικο χρώμα είχε το βάθρο του 21ου Αγώνα Υγείας Βόλου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου με αθλητές της Μαγνησιακής πρωτεύουσας να καταλαμβάνουν τις 4 από τις 6 θέσεις του βάθρου σε άντρες και γυναίκες.

Share

Mε τη συμμετοχή 280 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου ο 21ος Αγώνας Υγείας Βόλου τη διοργάνωση του οποίου έχουν ο Δήμος Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Διεύθυνση Αθλητισμού) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου.

Τη διαδρομή των 16,5 χλμ. τερμάτισε πρώτος ο αθλητής του ΣΔ Καρδίτσας, Χρήστος Παλούκης, με 59:35 ενώ ακολούθησαν ο Δημήτρης Φράγγος από τον Βόλο με 59:53 και ο Θανάσης Κοντογιάννης του ΣΔΥ Βόλου με 1:00:23 στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Από τον Βόλο και συγκεκριμένα αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου ήταν και η πρώτη γυναίκα δρομέας, Χριστίνα Κισσονέργη, με 1:15:10.

Για να δείτε τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Για 21η συνεχή χρονιά με ρεκόρ συμμετοχών και με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Μαΐου από τη Δ/νση Αθλητισμού Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, ο καθιερωμένος δρόμος υγείας 16,5 χλμ., με τη συμμετοχή 280 αθλητών από την Μαγνησία, αλλά και από όλη τη χώρα, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Το σημαντικό είναι ότι στον αγώνα έρχονται και καινούργιοι δρομείς, κάτι που δείχνει ότι το τρέξιμο συνεχώς αυξάνει τη δυναμική του, ενώ πολλοί δρομείς από όλη την Ελλάδα έδειξαν τη προτίμησή τους στον αγώνα αυτό.
Για άλλη μια φορά το σύνθημά μας «ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ» βρίσκει ανταπόκριση και κάθε χρόνο ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας οδηγούνται στον χώρο του αθλητισμού για έναν υγιεινό, αλλά και ξεχωριστό τρόπο ζωής. Ήταν μια θαυμάσια διαδρομή, που πραγματοποιήθηκε δίπλα στη θάλασσα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους πήραν μέρος, ο καιρός ήταν υπέροχος, η θαλασσινή αύρα έδινε μια ανάσα δροσιάς στους συμμετέχοντες. Ο Σ.Δ.Υ.Β. είναι ένας σύλλογος που απαρτίζεται από αγνούς λάτρεις των δρόμων αντοχής, υπηρετώντας τον αθλητισμό στην πιο αγνή του μορφή και απευθύνεται σε όλους του συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να τρέξουν για υγεία, για αναψυχή, για ψυχαγωγία, για τη χαρά της συμμετοχής και της προσπάθειας. Ο Σύλλογος συμμετέχει σε πολλούς αγώνες που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα δίνοντας δυναμικό παρών εκπροσωπώντας τον Βόλο.

Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα, μετάλλια και τιμητικά διπλώματα, ενώ οι δρομείς χωρίστηκαν σε ηλικιακές κατηγορίες. Επιπλέον βραβεύτηκαν η Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας για την πολύτιμη βοήθειά της, όπως οι αθλητής ΑΜΕΑ Νίκος Μαλάτος και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης που μετέχουν κάθε χρόνο δίνοντας το παράδειγμα σε όλους μας, καθώς και δύο τυφλοί αθλητές ο Σιούτης Στέργιος και ο Ασλάνογλου Μιχάλης όπως και ο μεγαλύτερος αθλητής Θέμελης Γιώργος ΣΔ Τρικάλων 78 ετών. Επίσης βραβεύτηκαν η Πολυπληθέστερη ομάδα ήταν ο ΣΜΛάρισας και οι εργαζόμενοι στο Μαρκετ Μάκρο. Οι διοργανωτές ευχαριστούν την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας όπως και την Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στον αγώνα καθώς και οσους βοήθησαν στην επιτυχία του αγώνα.
Επίσης, ευχαριστούν τα Μ.Μ.Ε., τον Κώστα Παλάντζα για την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα και την βιντεοσκόπηση, τον Πέτρο Μπίρη για την φωτογραφική κάλυψη , τον Δημήτρη Κυριαζή, Μιχάλη Κυριαζή, Μυτιλιό Σταύρο, Δημήτρη Σαμακοβλή, Κλειδωνάρη Κατερίνα για την γραμματειακή υποστήριξη, και για τη διεξαγωγή των αποτελεσμάτων, την Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, τα μέλη του ΣΔΥΒ Σάμιο Παντελή, Στόρτο Θεόδωρο, Βασιλειάδη Σταύρο, Βουρλογιάννη Αργύρη, Μασιάλα Σπύρο, Πατσαρούχα Ηλία όλους τους εθελοντές, όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και όλους τους δρομείς που μας τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία τους, και δίνουμε το ραντεβού και για άλλες διοργανώσεις.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς: Μαρκετ ΜΑΚRO, ΕΨΑ, Σαμαλτάνης Σπύρος Φρούτα, βιβλιοπωλείο Προμηθεύς, Γλυκοπωλείο Αντωνούλης, Ράπτη Ελένη οπωροπωλείο, food service Α.Κ.Καρακατσάνης.
Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο Δ/ντής Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Βόλου Χρήστου Γιώργος που απηύθυνε χαιρετισμό στους δρομείς, τους συνεχάρη για τη προσπάθειά τους και τους ευχαρίστησε που δίνουν το παρόν.
Επίσης ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και Πρόεδρος του ΣΔΥ Βόλου Κώστας Κυριαζής ευχαρίστησε τους δρομείς για την προτίμηση τους κάθε χρόνο στον αγώνα του Βόλου και για το ρεκόρ συμμετοχής (διπλάσιοι από περυσι) λέγοντας ότι ο αγώνας θα καθιερωθεί να γίνεται Σάββατο απόγευμα, ο κ. Χατζηχαραλάμπους Αλέκος επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης, ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Δρομέων Διαμαντής Γιώργος, η εκπρόσωπος του Μάρκετ Μάκρο κ.Καρατοσίδη Δήμητρα, η εκπρόσωπος του γυμναστηρίου yava κ.Τακτικού Λουίζα, ο πρόεδρος του Ζεύς Πιερίας Μυστρίδης Χρήστος και μέλη πολλών Συλλόγων Δρομέων από όλη την Ελλάδα.

[!%ARTICLE_MODULE_ID:176:%!]
Κάλεσμα συλλόγου
Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου καλεί όλους τους συμπολίτες μας ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να ξεκινήσουν αθλητισμό, είτε μετέχοντας και σε αγώνες, είτε αποκλειστικά για την Υγεία, να απευθυνθούν στα μέλη του Συλλόγου μας, ή στα γραφεία μας Γιάννη Δήμου Μεταμορφώσεως, ή στο τηλέφωνο 2421071770 κ.Κώστας Κυριαζής. Σύνθημά μας πάντα είναι: Τρέχουμε για την Υγεία. Το τρέξιμο είναι το πιο οικονομικό σπορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι παπούτσια και μία φόρμα. Μπορεί να γίνει οπουδήποτε, στο στάδιο, στους δρόμους, στη παραλία, στο δάσος, στο βουνό. Δεν χρειάζεται καν μετακίνηση, καθώς μπορούμε να ξεκινήσουμε ακόμη και έξω από το σπίτι μας. Διαρκώς καινούργιοι συμπολίτες μας γίνονται μέλη και μπαίνουν στον αθλητισμό για καλύτερη ποιότητα ζωής. Για προπονήσεις, μπορείτε να συναντήσετε καθημερινά μέλη μας σε όλα τα μέρη, κατά κύριο λόγο στο Αθλητικό Κέντρο και στο στάδιο (ΕΑΚ) Βόλου. Το mail όπου μπορείτε να απευθείνεστε για πληροφορίες, είναι [email protected]»

[!%ARTICLE_MODULE_ID:177:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γύρος Καδμείας 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
19ος Αγώνας Δρόμου "Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου"
25-6-2017: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί, ο 19ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”.
Άθλος Τζουμέρκων - Mountain Run 2020
Ορεινοί αγώνες στην Άγναντα Άρτας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο