10ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
10os-panepistimioupolis-zografou

To Σάββατο 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 10ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

10ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Προκήρυξη

«10ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου»Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ο φετινός αγώνας δρόμου είναι αφιερωμένος στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Αθήνας ΚΕΦΙ και στην Παγκόσμια ημέρα Επιβιωσάντων Καρκίνου

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου(ΣΑΠΠΑΖ) με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία 10ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόκειται για λαϊκό αγώνα δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν , αγώνας 5 χιλιομέτρων καθώς και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά. Και οι δύο διαδρομές (5 και 10 χλμ) παρουσιάζουν αρκετές κλίσεις και απευθύνονται σε συστηματικά προπονημένους αθλητές.

Ο αγώνας αυτός, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 10η χρονιά, είναι η συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής ενός λαϊκού αγώνα στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ι. ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8Ιουνίου 2024

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο περίπου της διαδρομής (50 μέτρα μετά την είσοδο στο χώρο της Πολυτεχνειούπολης)

Χρονικό όριο αγώνα τον 10Km: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1,5 ώρες. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

ΙΙ. ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 5 χλμ

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία:ΔΕΝ υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα:ο αγώνας θα διεξαχθεί στον εσωτερικό δρόμοτης Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφουκαι θα υπάρχει σήμανση.

Χρονικό όριο αγώνα τον 5Km: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1 ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σημείωση: Οι διαδρομές είναι μετρημένες, όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) και τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν, αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή, στην σελίδα του Συλλόγου στο FBτις επόμενες ημέρες του αγώνα.

Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο σε όλη τη διαδρομή του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 5 και 10 χλμ. έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Παραλαβή αριθμού – chip: Παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει  την παραμονή του αγώνα στο στάδιο <<ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ>>  Δ. Ζωγράφου από τις 18.00 – 21.00 καθώς και την ημέρα του αγώνα από 16:30 έως 18:30 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο εκκίνησης του αγώνα. 

Υγειονομική Κάλυψη: Σε κάθε περίπτωση οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις εφόσον θεωρείται ότι οι αγωνιζόμενοι έχουν φροντίσει για τον προληπτικό ιατρικό τους έλεγχο και συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο.

Διακρίσεις – Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές: Για να δηλώσετε συμμετοχή πατώντας εδώ μέχρι Τετάρτη 05/06/20224.

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 5Kmείναι 5 ευρώκαι για τον αγώνα τον 10Kmείναι 7ευρώ.

Οι εγγραφές θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά έως την Τετάρτη 5/6/2024 και ώρα 22:00 .

Η κατάθεση του ποσού της συμμετοχής (είτε στα 5Km είτε στα 10Km) θα πρέπει να γίνει έως την Τετάρτη 5/6/2024 στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Για την διευκόλυνση του διοργανωτή παρακαλείστε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το όνομα όπως το αναγράψατε κατά την εγγραφή σας καθώς και σε ποιον από τους δύο αγώνες θα λάβετε μέρος (5 ή 10Km)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:          
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙ

IBAN:   GR49 0171 5580 0065 5816 4350 595

ΙΙΙ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1.000 Μ

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού-γυμνασίου.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα του αγώνα και θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Οι γονείς και κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται την αποκλειστική ευθύνη τους για τη συμμετοχή του παιδιού στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα παιδιά που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό  Μετάλλιο.

Το κόστος συμμετοχής στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΠΠΑΖ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Τριάθλου στο Βαρθολομιό Ηλείας 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
17th Alonissos Challenge
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Evrytania Trail Races 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο