4ος Λαϊκός Αγώνας – Τρέχουμε στην Ηλιούπολη «Σωκράτης Γκιόλιας»

30-10-2016: Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 24 Σεπτεμβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Share

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και τον Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου για 4η συνεχόμενη φορά τον λαϊκό αγώνα «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη», αφιερωμένο στη μνήμη του μαχόμενου ηλιουπολίτη δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Φέτος ο αγώνας θα είναι 5.000μ. και 10.000μ. με παράλληλο δρόμο 1.000μ. για παιδιά έως 14 ετών. Η τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου θα μας βρει για άλλη μία φορά στην πλατεία Φλέμινγκ έτοιμους για την εκκίνηση στις 11:00 για τα 5 & 10km και στις 11:30 για το 1km. Ελάτε να τρέξετε και φέτος μαζί μας τιμώντας τον Σωκράτη. Ο λαϊκός δρόμος «Τρέχουμε στην Ηλιούπολη, Σωκράτης Γκιόλιας» έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των δρομέων ως ένα αξιόλογο αγωνιστικό ραντεβού, και συνεχίσει να αποτελεί κίνητρο και ευκαιρία για ένα ευρύτερο κομμάτι της κοινωνίας να γνωρίσει την χαρά του τρεξίματος και του αθλητισμού!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε τηξν επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα στο http://trexoume-stin-ilioupoli.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
10o Greece Race for the Cure - Νέα ημερομηνία
7-10-2018: Αγώνες 5 & 2 χλμ. στο Ζάππειο
14ος Παλαιολόγειος Δρόμος - Ματαίωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
10ος Μαραθώνιος Μεσσήνης - 10th Messini Marathon
29-3-2105: Ο μαραθώνιος της Μεσσήνης και τα παράλληλα αγωνίσματα
Back to Top