5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης

8-10-2016: Ο ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου αγώνα με την ονομασία «5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης».

Share

Ο ΜΕΑΣ Τρίτων σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, και την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου αγώνα με την ονομασία «5ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης».
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ημιμαραθώνιο, αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 5 χλμ.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει τον 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης 2016 και παράλληλα τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Αφετηρία – Τερματισμός
α) Ημιμαραθώνιος: Αφετηρία επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ) και τερματισμός ο Λευκός Πύργος.
β) 5.000μ.: Αφετηρία από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και τερματισμός ο Λευκός  Πύργος.

Στοιχεία Αγώνων:
α) Ημιμαραθώνιος (21,100μ.):

Ώρα Εκκίνησης: 18:45
Περιγραφή της Διαδρομής: Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται επί της οδού Ναυάρχου Κουντουριώτου (ΟΛΘ). Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ακολουθεί τις οδούς: Ναυάρχου Κουντουριώτου, Λεωφόρος Νίκης, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου, αναστροφή 180◦  στο ύψος της Γεωργίου Παπανδρέου, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου,  στροφή δεξιά επί της Γ’ Σεπτεμβρίου, στροφή αριστερά και είσοδος στην Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, στροφή 180◦ και είσοδος στην Καρατάσου, Κουντουριώτου, όπου οι δρομείς ολοκληρώνουν την πρώτη στροφή. Οι δρομείς διανύοντας την συγκεκριμένη διαδρομή δύο φορές τερματίζουν κινούμενοι επί της Λεωφ. Νίκης μπροστά στον Λευκό Πύργο.

β) Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ.:
Ώρα Εκκίνησης: 21:15
Περιγραφή της Διαδρομής: Η αφετηρία του Δρόμου βρίσκεται στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Συμβολή οδών Βασ. Γεωργίου με Γ’ Σεπτεμβρίου). Η διαδρομή των 5.000μ. ακολουθεί τις οδούς: Λεωφ. Βασ. Γεωργίου, Ανδρονίκου, Τσιμισκή, Πολυτεχνείου, Καρατάσου, Λεωφ. Κουντουριώτου, Λεωφ. Νίκης, όπου οι συμμετέχοντες  τερματίζουν μπροστά στον Λευκό Πύργο (η διαδρομή διατρέχει τη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου, έχοντας κοινό σημείο τερματισμού τον Λευκό Πύργο).

Δηλώσεις Συμμετοχής
Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν  μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο και τα 5.000μ., θα πρέπει να ολοκληρωθούν  μέχρι την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Τρόποι Εγγραφής
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:
α. Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr

β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης στα Γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» μέσω fax: 2310 200361 ή email: [email protected]

γ. Αυτοπροσώπως: Στα Γραφεία του Διεθνούς Μαραθώνιου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, Προέκταση Αγ. Δημητρίου,  Τηλ: 2310 200360.

Κόστος συμμετοχής:

Συμμετοχή

Ατομικό

Ομαδικό

Εκπτωτικό*

Μαθητικό**

Ημιμαραθώνιος

20€

15€

15€

Αγώνας Δρόμου 5.000μ.

15€

10€

10€

0€

* Το εκπτωτικό πακέτο αφορά στους άνεργους, φοιτητές, μαθητές, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή αποστείλουν το εν ισχύι αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητας τους με fax ή με email, αμέσως μετά την εγγραφή τους.
Το φοιτητικό αντίτιμο ισχύει για φοιτητές που δεν έχουν υπερβεί το 30ο έτος της ηλικίας τους.
** Η δωρεάν συμμετοχή των μαθητών γίνεται μόνο μέσω ομαδικής δήλωσης του σχολείου τους, συνοδευόμενη από τις δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων τους και μόνο για το Δρόμο 5.000μ.

 

Είδη εγγραφής:
Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και των παραστατικών του εκπτωτικού πακέτου (φοιτητικό πάσο/ κάρτα ανεργίας/ μαθητική ταυτότητα/ στρατιωτική ταυτότητα) εφόσον έχει επιλεχθεί, καθώς και το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής.
Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του εκπροσώπου του.
Κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών (Registration Center), οι ανήλικοι δρομείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή ατομικά, θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και την υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα, προκειμένου να παραλάβουν τον αθλητικό τους εξοπλισμό.

β. Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.
Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα, καθώς και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από τον αρχηγό, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας, ο οποίος κατά την παραλαβή θα πρέπει να έχει μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας.
Σε περίπτωση  που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.
Όσον αφορά τις ομαδικές συμμετοχές των σχολείων θα πρέπει ο αρχηγός της ομάδας να προσκομίσει την κατάσταση των συμμετεχόντων μαθητών-τριών με επίσημο έγγραφο του σχολείου, συνοδευόμενη από τις υπεύθυνες δηλώσεις των κηδεμόνων. Η συμμετοχή των μαθητών στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. είναι δωρεάν μόνο εφόσον η ομαδική τους συμμετοχή υποβληθεί από το σχολείο φοίτησής τους.
Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τις κ.κ. Βικτώρια Παπαγεωργίου και Ιωάννα Χριστοπούλου στο τηλέφωνο 2310-200.360.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:  www.thesshalfmarathon.org και  www.thesshalfmarathon.gr

Για να δείτε την πλήρη προκήρυξη πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αλεξανδρινός Αγώνας Δρόμου - Αναβολή
Αγώνες στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας
Αγώνας στο Μικρό θέατρο της Επιδαύρου
Ο Δήμος Επιδαύρου προκηρύσσει τον Επιδαύριο Δρόμο 2012 με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Eπιδαύρου.
Run Greece 2020 – Ρόδος - Ακύρωση
Ο 6ος αγώνας της σειράς Run Greece 2020
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο