Loutraki Run 2022 – Νέα ημερομηνία

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share
Loutraki Run

Προσοχή: Ο αγώνας έχει νέα ημερομηνία διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου.
Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών.

Την Κυριακή 13 Μαρτίου θα διεξαχθεί στο Λουτράκι ο αγώνας: Loutraki Run 2022, που περιλαμβάνει τις αποστάσεις 10χλμ., 3χλμ. & 1χλμ. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης.

Loutraki Run 2022 – Προκήρυξη

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, προκηρύσσουν αγώνα δρόμου εκτός σταδίου με την επωνυμία «LOUTRAKI RUN 2022» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο Λουτράκι.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου δέκα (10) χιλιομέτρων,  και αγώνες δρόμου τριών (3) και ενός (1) χιλιομέτρου.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των 10 χιλιομέτρων θα γίνει από την περιοχή «καταρράκτες» μπροστά από τις ιαματικές πηγές στο Λουτράκι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στο www.myrace.gr

Η προκήρυξη του αγώνα:

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου προκηρύσσουν Αγώνα Δρόμου εκτός Σταδίου με την επωνυμία:

 «LOUTRAKI RUN» (10χιλ) που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Λουτράκι Κορινθίας.

Εκκίνηση:

ώρα 9:30, Θέση Καταρράκτες Λουτρακίου

Αφετηρία – Διαδρομή:

Καταρράκτες – Ελ. Βενιζέλου – Μελίνας Μερκούρη – Ποσειδώνος – Παπανικολάου – Σχολής Μηχανικού – Λεωφόρος Αθηνών – Ελ. Βενιζέλου – Καταρράκτες

Ο αγώνας δρόμου (αφετηρία, διαδρομή, τερματισμός) θα γίνει με την υποστήριξη της Τροχαίας Λουτρακίου.

Η αγωνιστική διαδρομή έχει πιστοποίηση από την IAAF – AIMS

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (10χιλ)

Στον αγώνα επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 15 ετών και άνω, εγγεγραμμένων ή μη σε σωματεία του ΣΕΓΑΣ.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΠΑΘΛΑ

Νικητές ανακηρύσσονται οι τρείς (3) πρώτοι αθλητές στην κατηγορία των ανδρών και οι τρείς πρώτες αθλήτριες στην κατηγορία γυναικών της γενικής κατάταξης. Στους πρώτους νικητές – νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές – νικήτριες θα απονεμηθούν μετάλλια. Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

Στους τρείς πρώτους αθλητές και στις τρείς πρώτες αθλήτριες κάθε κατηγορίας, θα δοθεί ως έπαθλο η εγγραφή τους στον Μαραθώνιο της Αθήνας, σε όποια απόσταση επιθυμούν με έξοδα της διοργάνωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο www.myrace.gr έως την 10 Μαρτίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι.

Περιορισμένος αριθμός εγγραφών θα γίνεται την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Οι οργανωτές διατηρούν το δικαίωμα αν ο αριθμός των συμμετοχών ξεπεράσει τον προβλεπόμενο να κλείσουν την ηλεκτρονική φόρμα πριν την παραπάνω ημερομηνία.

Όροι συμμετοχής: Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης ή μεταφοράς της συμμετοχής σε άλλον δρομέα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά από την εταιρεία ALL ABOUT RUNNING για τα 10χιλ και τα 3χιλ., το 1χιλ χωρίς ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα αναρτηθούν άμεσα κατά τη διάρκεια των τερματισμών, ενώ τα επίσημα θα δημοσιευθούν, αφού επικυρωθούν από την οργανωτική επιτροπή τις επόμενες ημέρες του αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Ο αγώνας δρόμου θα έχει πλήρη ιατρική κάλυψη (ασθενοφόρα, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό)

Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα υγείας που οφείλονται σε παθολογικά αίτια και σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου,  πριν  από τον αγώνα. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – αθλήτρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες – συμμετέχουσες, αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατίθεται στους αθλητές εμφιαλωμένο νερό σε σταθμούς κατά μήκος της διαδρομής και στον τερματισμό.

Υπάρχει χρονικό περιορισμός τερματισμού στην μιάμιση (1½) ώρα από την εκκίνηση

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ – ΠΑΚΕΤΟΥ

Τα πακέτα συμμετοχής θα παραλαμβάνονται αποκλειστικά από το κτήριο της Δημοτικής  Ιαματικής   πηγής    Λουτρακίου  (Γ.  Λέκκα  70) το Σάββατο  12 Μαρτίου, από τις 17:00 έως 21:00 και την Κυριακή 13 Μαρτίου από τις 07:30 στον ίδιο χώρο.

Οι συμμετέχοντες των 10 χλμ. οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από τη γραμματεία το πακέτο συμμετοχής και τον αριθμό τους. Οι συμμετέχοντες των 3 χλμ. οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από την γραμματεία τον αριθμό τους. Η παραλαβή γίνεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από την

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε συμμετέχων στα αγωνίσματα: 10 ή 3 χιλιομέτρων, θα καταβάλλει το αντίτιμο των 15 ευρώ ή  5 ευρώ αντίστοιχα .  Στο αγώνισμα των 1000  μέτρων η συμμετοχή θα είναι δωρεάνΟ τρόπος πληρωμής όπως αναγράφεται στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από και τους τεχνικούς υπευθύνους των αγώνων.

ΔΡΟΜΟΣ 10χιλ.

Ώρα εκκίνησης: 9:30

Αφετηρία: Καταρράκτες Λουτρακίου

https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1rWj_kOkuMicA4oMefDebNjrlk-3yX9ee&usp=sharing

ΔΡΟΜΟΣ 3 χιλ.

Ώρα εκκίνησης: 11:00

Αφετηρία: Καταρράκτες Λουτρακίου

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες από 10 ετών και άνω, οι οποίοι θα τρέξουν με ευθύνη τους και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Η δήλωση συμμετοχής για παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους, κατά την ηλεκτρονική υποβολή.

 ΔΡΟΜΟΣ 1 χιλ.

Ώρα εκκίνησης: 11:30

Αφετηρία: Καταρράκτες Λουτρακίου

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι θα τρέξουν με ευθύνη τους ως προς την ιατρική τους κατάσταση.

Run Loutraki 2022 -new poster
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Grammos Mountain Run 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Run Greece 2024 - Αλεξανδρούπολη
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Run Discover Iraklia 2024 - «Τρέχουμε / Ανακαλύπτουμε την Ηρακλειά»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο