18ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”

26-6-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”

Share

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου: 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 26 Ιουνίου του 2016, ημέρα Κυριακή, στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου «Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου».
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. από το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου – Επιδαύρου) και ο τερματισμός θα γίνει την κεντρική πλατεία της Δ. Κ. Αρχαίας Κορίνθου.
Ο αγώνας πραγματοποιείται προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, όπου έζησε και δίδαξε στην περιοχή μας, κάνοντας συχνά την διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των Κεγχρεών (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου).
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών, Ελλήνων και ξένων, θα γίνουν δεκτές μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην αφετηρία του (Κεγχρεές –Αρχαίο Λιμάνι), όπου οι αγωνιζόμενοι θα τρέξουν μια απόσταση 12 περίπου χιλιομέτρων, καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.
Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αναμνηστικά μετάλλια, μπλουζάκια, διπλώματα και κύπελλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27413-61022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Together Αθήνα 2020
Αγώνες με δρομικά ζευγάρια στο ΟΑΚΑ
3rd Nafpaktia Running «Enjoy Running»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Συνεχίζει ανοδικά
Νέο ρεκόρ συμμετοχών αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον 8ο αγώνα δρόμου της σειράς Nike Runs, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 10:45 π.μ. στο Ίλιον, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του θεσμού. Δηλώστε και εσείς τώρα συμμετοχή στο 210 9490590 και λάβετε μέρος στην δρομική γιορτή της Nike.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο