18ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”

26-6-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου”

Share

Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου “Στα χνάρια του Απόστολου Παύλου” στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου: 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στις 26 Ιουνίου του 2016, ημέρα Κυριακή, στον Καλλικρατικό Δήμο Κορινθίων θα πραγματοποιηθεί ο 18ος Αγώνας Δρόμου «Στα Χνάρια του Αποστόλου Παύλου».
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:00 π.μ. από το Αρχαίο Λιμάνι των Κεγχρεών (Εθνική Οδός Κορίνθου – Επιδαύρου) και ο τερματισμός θα γίνει την κεντρική πλατεία της Δ. Κ. Αρχαίας Κορίνθου.
Ο αγώνας πραγματοποιείται προς τιμή του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, όπου έζησε και δίδαξε στην περιοχή μας, κάνοντας συχνά την διαδρομή μεταξύ της πόλης της Κορίνθου και των Κεγχρεών (το ανατολικό τότε λιμάνι της Κορίνθου).
Οι δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών, Ελλήνων και ξένων, θα γίνουν δεκτές μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην αφετηρία του (Κεγχρεές –Αρχαίο Λιμάνι), όπου οι αγωνιζόμενοι θα τρέξουν μια απόσταση 12 περίπου χιλιομέτρων, καλύπτοντας νοερά τα χνάρια της διαδρομής που άφησε στο πέρασμα του ο Απόστολος Παύλος.
Μετά το τέλος του αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές αναμνηστικά μετάλλια, μπλουζάκια, διπλώματα και κύπελλα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 27413-61022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Multi terrain ημιμαραθώνιος στην Πίνδο
 Η μ.κ.ο. Κέδρος διοργανωτής του αγώνα 1ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΠΙΝΔΟΥ αναβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα διότι στην ίδια περιοχή θα διεξαχθεί στις 9 Σεπτέμβρη το 2ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου όπου αθλητές συλλόγων μέλη του ΣΕΓΑΣ αλλά και ανεξάρτητοι δρομείς μπορούν να λάβουν μέρος. Προσεχώς θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία..
Αγώνας Μνήμης
Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα Γιαννιτσά, διοργανώνει με  Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.
2ος Διεθνής «Ορφικός Δρόμος»
16-9-2017: Αγώνας 6 χλμ. στο Αρχαίο Θέατρο Δίου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο