3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα

29-3-2015: Αγώνας για καλό σκοπό στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου

Share

Ο Σύλλογος Αυτισμός – Ελπίδα, με τη τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, και υπό την αιγίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΊΔΑ”, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο , την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015.

Ο Αγώνας Βουνού Αυτισμός – Ελπίδα, θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, και περιλαμβάνει πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα του Θερμαϊκού κόλπου.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:                                                                 

α. Αγώνας 1km  με 2 ευρώ συμμετοχή – εκκίνηση 10.40 πμ             

β. Αγώνας 5km με 5 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10.35 πμ             

γ. Αγώνας 13,5km με 10 ευρώ συμμετοχή  – εκκίνηση 10.30 πμ      

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της μονάδας αυτιστικών ατόμων “Ελπίδα”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όαση χαράς και αισιοδοξίας
Μία ξεχωριστή ημέρα για εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας ήταν η Κυριακή 25 Νοεμβρίου. Περισσότεροι από 1.500 δρομείς στα 10 χλμ. και 200 μικροί δρομείς στα 2 χλμ. έτρεξαν στον 30ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας συμμετέχοντας σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού γεμάτη κέφι, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές, κάτι που λείπει από τη γκρίζα καθημερινότητα. Μεγάλοι νικητές ο Θοδωρής Αναγνώστου με 33:08 και η Χάιντι Διακομοπούλου με 37:56. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
22-5-2016: Τέταρτη πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες με την ονομασία Βίκος Street Relays η Κοζάνη.
3ος Γύρος Ξυλοκάστρου
13-7-2019: Αγώνας στο Ξυλόκαστρο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο