Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου «Αγαπώ και Πράττω»

7-5-2016: Οι ΠΣ «Η Πάχα» Αγίου Βλασίου, «Η Αναγέννηση» Πλατάνας και ο Εμπορ. Σ. Κονίστρων Εύβοιας διοργανώνουν τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Αγαπώ και Πράττω».

Share

Οι ΠΣ «Η Πάχα» Αγίου Βλασίου, «Η Αναγέννηση» Πλατάνας και ο Εμπορ. Σ. Κονίστρων Εύβοιας διοργανώνουν τον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Αγαπώ και Πράττω» το Σάββατο 7 Μαΐου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Οι πολιτιστικοί σύλλογοι «Η Πάχα» Αγίου Βλασίου, «Η Αναγέννηση» Πλατάνας και ο εμπορικός σύλλογος Κονιστρών Ευβοίας, σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στον 1ο ετήσιο, φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Αγαπώ & Πράττω».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016, στις 12:00μ.μ. και περιλαμβάνει 3 διαδρομές, των 10km, 3km και 1km. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν τη διαδρομή τους από το γήπεδο ποδοσφαίρου Αγ. Βλασίου Ευβοίας, ενώ θα τερματίσουν στο γήπεδο μπάσκετ της Πλατάνας. Το κόστος συμμετοχής είναι 5,00€ και περιλαμβάνει αναμνηστική μπλούζα και μετάλλιο.
Σκοπός της φιλανθρωπικής αυτής δράσης, φέτος, είναι να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα για τη θεραπεία μίας νεαρής κοπέλας, η οποία πάσχει από οξεία υδροκεφαλία επί εδάφους, συνδρόμου Arnold Chiari 3.

Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί, για να νιώσουμε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς και να χαρίσουμε το χαμόγελο της ελπίδας και της αισιοδοξίας για το μέλλον σε ένα συνάνθρωπό μας!

Μετατρέπουμε την αγάπη μας σε πράξη το ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΜΑΪΟΥ 2016
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ:
10:00π.μ.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 12:00μ.μ
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΛΑΤΑΝΑΣ

Για Συμμετοχές, Χορηγίες και Πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στα τηλέφωνα:
6982 411440, 6948 823042, 6973 775503»

Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα facebook https://www.facebook.com/agapwprattw2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου «Από Φάρο σε... Φάρο»
Τελευταία νέα και το πρόγραμμα του αγώνα
11ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο