Tρίαθλο απόστασης sprint

Στις 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας τριάθλου, και δεύτερος της σειράς Schiniathlon Multirama 2011 στον Σχινιά που θα περιλαμβάνει την sprint απόσταση στο κολύμπι, τρέξιμο και ποδήλατο.

Share

Τρίαθλο sprint απόστασης = 750μ κολύμπι, 20χλμ ποδήλατο, 5χλμ τρέξιμο
Όριο Συμμετοχών 300
Τοποθεσία: Σχινιάς – Μωραΐτης
Εγγραφές από 17 Ιανουαρίου μέχρι 26 Μαρτίου
Παραλαβή πακέτου αθλητή την ημέρα του αγώνα
Εκκίνηση αγώνα: 09:00πμ

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα του Schiniathlon Multirama 2011

Περισσότερες πληροφορίες στο www.schiniathlon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θεοδωρακάκος και Δημάκη νικητές στην Πάρνηθα.
Με νικητή τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στους άντρες και την Ντενίζ Δημάκη του Γ.Α.Σ. Ιλισού στις γυναίκες πραγματοποιηθηκε στην Πάρνηθα το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινού δρόμου. Η κυκλική διαδρομή ικανοποίησε τους δρομείς που είχαν σχετική εμπειρία ενώ οι πιο άπειροι δυσκολεύτηκαν αρκετά. Η διοργάνωση του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ήταν άψογη και τα επόμενα χρόνια αναμένεται όλο και περισσότεροι δρομείς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο βουνό.
Αγώνας Μνήμης
Ο Δήμος Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα Γιαννιτσά, διοργανώνει με  Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου.
8ος ο Θεοδωρακάκος στο βαλκανικό ορεινού τρεξίματος.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος την Κυριακή 31 Μαΐου στη Βουλγαρία, αυτή τη φορά στην πόλη Τέβετεν. Η Ελλάδα συμμετείχε με τρεις αθλητές, τους Δ. Θεοδωρακάκο, Ν. Καλοφύρη και Μαρία Πουλουπάτη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο