Σαρίδης και Συκοπετή νικητές στην Πέλλα

Με τη συμμετοχή 219 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο Ημιμαραθώνιος Πέλλας με νικητές τους Παύλο Σαρίδη και Βάσω Συκοπετή.

Share

Με τη συμμετοχή 219 αθλητών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο Ημιμαραθώνιος Πέλλας.
Πρώτος τερμάτισε ο Παύλος Σαρίδης με 1:19:29 με τον Απόστολο Τσιανάκα να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 1:22:16 και τον Δημήτρη Βογιατζή με 1:24:00 στην τρίτη θέση.
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Βάσω Συκοπετή με 1:45:01, δεύτερη η Ελένη Καλλία με 1:45:38 και τρίτη η Αθανασία Γκοντούρα με 1:53:24.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ακόμα δρόμο θυσίας 6.000 μ. και αγώνες για μαθητές δημοτικών σχολείων.

Για να δείτε όλα τα αποτελέσματα πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκπληκτικό δρομικό διήμερο στα Ιωάννινα!
Μία πραγματική γιορτή για το τρέξιμο και ολόκληρη την πόλη ήταν ο 7ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου. Η μαζική συμμετοχή σε όλες τις διαδρομές του πλούσιου αγωνιστικού προγράμματος αλλά και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης ανέδειξαν τον αγώνα ως το κορυφαίο που διεξάγεται στην Ήπειρο. Νικητής του αγώνα όπως και πέρσι ήταν ο Γιάννης Κρέκας ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ντενίζ Δημάκη. Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
Greece Race for the Cure 2016
25-9-2016: Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» με την έγκριση της Οργάνωσης Susan G. Komen for the Cure διοργανώνει συμβολικό αγώνα δρόμου και περίπατο με την ονομασία Greece Race for the Cure.
Back to Top