Κρομμύδας και Θωμά νικητές στην Ψάθα

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου το 2ο Ψάθαθλον Αττικής στο Αλεποχώρι με τους Κρομμύδας και Θωμά.Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.

Share

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου ο το 2ο Ψάθαθλον Αττικής που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας και με την τεχνική υποστήριξη και συνεργασία του ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτικής Αττικής.  
Πρωταγωνιστής ήταν για δεύτερη φορά η πανοραμική θέα της περιοχής που χάρηκαν οι 190 συμμετέχοντες από 2 έως 75 ετών.  
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τριαθλητικός αυτός αγώνας είχε φιλανθρωπικό σκοπό ενώ στόχος της διοργάνωσης είναι η διάδοση του τριάθλου μέσα στο πλαίσιο του του οικογενειακού αθλητισμου και της δια βίου άθλησης, με υγιή συναγωνισμό για την απαραίτητη ψυχοσωματική ανάταση ενάντια στις δυσκολίες της εποχής.  
Η εκκίνηση του sprint είχε προγραμματιστεί στις 08:00, καθυστέρησε όμως κατά 45 λεπτά λόγω της έντονης θαλασσοταραχής, που πέταξε στην ακτή τις βαρελίσιες κολυμβητικές σημαδούρες. Ωστόσο τα Μποφώρ έπεσαν στα 4, οι σημαδούρες μπήκαν στην θέση τους και οι 130 τριαθλητές ξεκίνησαν την σκληρή δοκιμασία τους.  
Πρώτος τερμάτισε ο παλιός πρωταθλητής τριάθλου Βασίλης Κρομμυδας με 56:15 και ακολούθησαν ο Άλκης Καφώρος (1:03:19) και Δημοσθένης Μεγαρίτης (1:04:14). Στις γυναίκες την πρωτιά έλαβε η Αγγελική Θωμά με 1:14:42 και ακολούθησαν η Άννα-Μαρία Ζώγλη (1:15:08) και η Ευγενία Σταματελοπούλου (1:17:19) ενώ στην ομαδική κατηγορία πρώτη τερμάτισε η ομάδα των Παπαδόπουλου Γ. – Μοθρόνου Δ. – Τσερώνη Θ. με 1:07:24.  
Η 2η εκκίνηση δόθηκε στις 10:45 και ουσιαστικά έκλεψε την παράσταση με νήπια και μαθητές δημοτικών σχολείων να τα δίνουν όλα… κερδίζοντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου.    
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εθελοντές, την Αστυνομία Βιλλίων, την Τροχαία Ελευσίνας-Μεγάρων, το Λιμενικό, τους Ναυαγοσώστες και όσους βοήθησαν για την ασφάλεια των αθλητών.  
Ευχαριστούν ακόμα, εκτός από  τους αγωνιζόμενους, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Δρίκο, για το έμπρακτο τριαθλητικό ενδιαφέρον του, τους Σπαρταθλητές κ. Τάκη Σκουλή και Σπύρο Σπυρόπουλο που βοήθησαν σαν εθελοντές, τον πρωταθλητή μας Βασίλη Κρομμύδα και τον Νεόφυτο Τζουανάκη με πολύχρονη προσφορά στο άθλημα που ήρθαν να τιμήσουν την εκδήλωση και, τέλος, όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 2ο Ψάθαθλον.    
Η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους του τριάθλου για την επόμενη χρονιά για ακόμα μία αθλητική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠΟ Ρ έως και Ω
Αν έχετε δηλώσει συμμετοχή στον 28ο ΕΤΗΣΙΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 10 Χλμ. – ΣΔΥΑ βρείτε το όνομα σας ελέγξτε αν είναι σωστά τα στοιχεία σας και αναζητήστε την ημέρα του αγώνα τον φάκελο με τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης στην αντίστοιχη τέντα.
Ο Πέτρος Μεγαλοκονόμος νικητής στα Κύθηρα
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου ο 4ος Δρόμος της Σεμπρεβίβας στα Κύθηρα με τον καιρό να είναι με το μέρος των συμμετεχόντων.
Διπλασίασε τις συμμετοχές του ο Ημιμαραθώνιος της Λευκάδας - Νίκες και πάλι για Καραβίδα και Διακομοπούλου
Με τον Γιώργο Καραβίδα να διπλασιάζει τις νίκες του, αν και με περιπετειώδη τρόπο, και τις συμμετοχές των δύο αγώνων σχεδόν να διπλασιάζονται, ολοκληρώθηκε ο 2ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ. Στις γυναίκες επικράτησε και φέτος η Χάιντι Διακομοπούλου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο