Κρομμύδας και Θωμά νικητές στην Ψάθα

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου το 2ο Ψάθαθλον Αττικής στο Αλεποχώρι με τους Κρομμύδας και Θωμά.Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.

Share

Με τη συμμετοχή 110 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιουνίου ο το 2ο Ψάθαθλον Αττικής που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας και με την τεχνική υποστήριξη και συνεργασία του ΑΠΣ «Απόλλων» Δυτικής Αττικής.  
Πρωταγωνιστής ήταν για δεύτερη φορά η πανοραμική θέα της περιοχής που χάρηκαν οι 190 συμμετέχοντες από 2 έως 75 ετών.  
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο τριαθλητικός αυτός αγώνας είχε φιλανθρωπικό σκοπό ενώ στόχος της διοργάνωσης είναι η διάδοση του τριάθλου μέσα στο πλαίσιο του του οικογενειακού αθλητισμου και της δια βίου άθλησης, με υγιή συναγωνισμό για την απαραίτητη ψυχοσωματική ανάταση ενάντια στις δυσκολίες της εποχής.  
Η εκκίνηση του sprint είχε προγραμματιστεί στις 08:00, καθυστέρησε όμως κατά 45 λεπτά λόγω της έντονης θαλασσοταραχής, που πέταξε στην ακτή τις βαρελίσιες κολυμβητικές σημαδούρες. Ωστόσο τα Μποφώρ έπεσαν στα 4, οι σημαδούρες μπήκαν στην θέση τους και οι 130 τριαθλητές ξεκίνησαν την σκληρή δοκιμασία τους.  
Πρώτος τερμάτισε ο παλιός πρωταθλητής τριάθλου Βασίλης Κρομμυδας με 56:15 και ακολούθησαν ο Άλκης Καφώρος (1:03:19) και Δημοσθένης Μεγαρίτης (1:04:14). Στις γυναίκες την πρωτιά έλαβε η Αγγελική Θωμά με 1:14:42 και ακολούθησαν η Άννα-Μαρία Ζώγλη (1:15:08) και η Ευγενία Σταματελοπούλου (1:17:19) ενώ στην ομαδική κατηγορία πρώτη τερμάτισε η ομάδα των Παπαδόπουλου Γ. – Μοθρόνου Δ. – Τσερώνη Θ. με 1:07:24.  
Η 2η εκκίνηση δόθηκε στις 10:45 και ουσιαστικά έκλεψε την παράσταση με νήπια και μαθητές δημοτικών σχολείων να τα δίνουν όλα… κερδίζοντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα από πλήθος κόσμου.    
Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εθελοντές, την Αστυνομία Βιλλίων, την Τροχαία Ελευσίνας-Μεγάρων, το Λιμενικό, τους Ναυαγοσώστες και όσους βοήθησαν για την ασφάλεια των αθλητών.  
Ευχαριστούν ακόμα, εκτός από  τους αγωνιζόμενους, τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Δρίκο, για το έμπρακτο τριαθλητικό ενδιαφέρον του, τους Σπαρταθλητές κ. Τάκη Σκουλή και Σπύρο Σπυρόπουλο που βοήθησαν σαν εθελοντές, τον πρωταθλητή μας Βασίλη Κρομμύδα και τον Νεόφυτο Τζουανάκη με πολύχρονη προσφορά στο άθλημα που ήρθαν να τιμήσουν την εκδήλωση και, τέλος, όλους όσους βοήθησαν να ολοκληρωθεί με επιτυχία το 2ο Ψάθαθλον.    
Η διοργάνωση ανανεώνει το ραντεβού της με τους φίλους του τριάθλου για την επόμενη χρονιά για ακόμα μία αθλητική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ydra's Trail Event 2014
6-4-2014: Αγώνες Trail πραγματοποιήθηκαν στην Ύδρα για όλα τα γούστα σε 4 διαφορετικές διαδρομές
1ο Ενετικό Μονοπάτι Ναυπάκτου
17-6-2018: Πρωτάθλημα παιδικού ορεινού τρεξίματος και σπριντ σε ανάβαση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο