4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Γέφυρας Ρίου

11-9-2016: Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Βασιλείου Πατρών, συνδιοργανώνουν τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γέφυρας Ρίου.

Share

Ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η ΖΕΥΞΗ» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και την Δημοτική Κοινότητα  Αγίου Βασιλείου Πατρών, συνδιοργανώνουν στις 11-09-2016, τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου αποστάσεως 10,500μ. καθώς και Εκδήλωση Δυναμικού Βαδίσματος απόστασης 5000μ. 

Ο αγώνας εντάσσεται στα πλαίσια του σκοπού της λαϊκής   άθλησης του περιβάλλοντος και της κοινωνικής προσφοράς. Στόχοι των εκδηλώσεων είναι, η αναβάθμιση της ποιότητος της ζωής μέσο του αθλητισμού, η ανάπτυξη του εσωτερικού αθλητισμού, η προβολή του φυσικού κάλους της περιοχής, η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο παραλιακό μέτωπο της περιοχής Άγιος Βασίλειος-Ρίον-Άγιος Βασίλειος.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς θα είναι:

Τροχαία – Αστυνομία Πατρών – ΕΚΑΒ – Ερυθρός Σταυρός – Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης-Λιμενικό Σώμα – Ραδιοερασιτέχνες-Πρόσκοποι Ρίου – Σύλλογοι περιοχής-Εθελοντές.    

Σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες πληροφορίες και η προκήρυξη του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου
15-5-2016: Στο όμορφο Ρέθυμνο θα φιλοξενηθεί ο 7ος Γύρος Πόλης.
Ο ΑΠΣ Τελμησσός Νέας Μάκρης και ο Δήμος Γραβιάς διοργανώνουν αγώνα ανωμάλου δρόμου απόστασης 14,5 χλμ και μικρότερο αγώνα 1,5 χλμ το Σάββατο 7 Μαΐου.
Αγώνας Δρόμου «Βασιλιάς Λεωνίδας»
Αγώνας υπερπόστασης από την Τρίπολη στην Σπάρτη
Back to Top