Γλυφάδα Βίκος Street Relays 2016

10-4-2016: Επόμενος σταθμός των Βίκος Street Relay 2016 η Γλυφάδα στις 10 Απριλίου.

Share

Μετά την πόλη της Καλαμάτας την σκυτάλη των αγώνων Βίκος Street Relays παίρνει η Γλυφάδα στις 10 Απριλίου. 

Τα αγωνίσματα στην Γλυφάδα και εγγραφές
Στο φετινό πρόγραμμα των Βίκος Street Relays πέραν των κλασικών αγωνισμάτων υπάρχει και μία καινοτομία, που όπως τόνισε ο διευθυντής των αγώνων Λευθέρης Πλακίδας ήταν απαραίτητη: «Από τον αγώνα της Γλυφάδας προσθέτουμε στο πρόγραμμα και τα 10 χιλιόμετρα, τα οποία θα διεξαχθούν παράλληλα με τα αγωνίσματα των σκυταλοδρομιών, καθώς ήταν πολλά τα αιτήματα για να καλύψουμε και τις ανάγκες των πιο αγωνιστικών δρομέων, οι οποίοι ήθελαν πολύ να συμμετέχουν».

Τα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των αγώνων της 10ης Απριλίου στη Γλυφάδα είναι:

4×50μ. (νήπια 3-5 ετών), 4×100μ. (παιδιά 6-11 ετών), 4×2500μ. (+12 ετών), 2×5000μ. (+12 ετών), 10 χιλιόμετρα (+15 ετών).

Το πρόγραμμα των Street Relays για το 2016
Τα Βίκος Street Relays το 2016 μπαίνουν φέτος στην τρίτη τους χρονιά και μεγαλώνουν συνεχώς. Στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος της νέας χρονιάς, αλλά και του μεγάλου αγώνα της Γλυφάδας, η οποία μπαίνει στη σειρά από φέτος με τον αγώνα στις 10 Απριλίου, έγιναν γνωστές και οι οκτώ πόλεις που θα φιλοξενήσουν φέτος τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή τρεξίματος. 
Καλαμάτα 20 Μαρτίου, Γλυφάδα 10 Απριλίου, Καβάλα 24 Απριλίου, Κοζάνη 22 Μαΐου, Ιωάννινα 4 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη 24 Σεπτεμβρίου, Λάρισα 16 Οκτωβρίου, Πειραιάς 6 Νοεμβρίου, είναι οι οκτώ φετινές στάσεις στις οποίες κυρίαρχος στόχος η προσέλκυση όσο περισσότερων συμμετοχών γίνεται, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων διατίθεται για την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το site των αγώνων www.vikos.relays.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απλά ο καλύτερος!
Χάρη στην τεράστια συμμετοχή των δρομέων που ξεπέρασαν τους 1100 και την άρτια διοργάνωση δικαιωματικά ο 28ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ 10 χλμ. και 2 χλμ. μπορεί να καταγραφεί ως απλά ο καλύτερος στην μακρόχρονη πορεία του. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Δρόσος και η Ντενίζ Δημάκη με εξαιρετικές επιδόσεις. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
4ος Ορεινός Αγώνας Kissavos Marathon Race - Αναβολή
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
15ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Μνήμης Άνω Κερασιάς
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο