Trail & City Run Kilkis

15-5-2016: Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνδιοργανώνουν αγώνες trail και city trail στο Κιλκίς.

Share

Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνδιοργανώνουν αγώνες trail και city trail στο Κιλκίς την Κυριακή 15 Μαΐου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς με την στήριξη του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συνδιοργανώνουν τον 4ο Ορεινό ημιμαραθώνιο 21.5 χλμ., το Δρόμο Υγείας-Δυναμικού βαδίσματος 5 χλμ. και το Kilkis City Trail 10 χλμ. την Κυριακή 15 Μαϊου 2016 με εκκίνηση και τερματισμό το νέο πάρκο στην οδό Ελ. Βενιζέλου. Παράλληλα θα διεξαχθεί αγώνας 400 μέτρων για άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ).

Ώρα εκκίνησης Δρόμου Υγείας & Kilkis City Trail 11:00 π.μ
Ώρα εκκίνησης ημιμαραθωνίου 10:30 π.μ
Ώρα εκκίνησης ΑμεΑ 10:00 π.μ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
Η διαδρομή του Trail είναι 21.5 χλμ και κινείται σε πανέμορφα μονοπάτια τα οποία καλύπτουν το 90% της διαδρομής. H διαδρομή του Kilkis City Trail είναι 10 χλμ με μικτό τερέν ασφάλτου και χωματόδρομου – μονοπατιού. Η διαδρομή του Δρόμου Υγείας 5χλμ είναι εξ’ ολοκλήρου ασφάλτινη. Οι εκκινήσεις όλων των αγώνων θα δοθούν από το νέο πάρκο το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στους αγώνες μπορούν να συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας πάνω από 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετέχουν μετά από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους. Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Ημιμαραθωνίου 21.5 km Ανδρών: 18-30, 30-50, 50+ Γυναικών: 18-30, 30+ City Trail 10 km Ανδρών: Γυναικών:  Δρόμου Υγείας 5 km Ανδρών:  Γυναικών:  ΑμεΑ 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της οργάνωσης, στην παρακάτω φόρμα εγγραφής Ημιμαραθώνιος & City Trail & Δρόμος Υγείας http://www.sdyk.gr/φόρμα-εγγραφής.html Εγγραφές θα γίνονται επίσης και στον χώρο της αφετηρίας, έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση. Οι φόρμες εγγραφής θα είναι ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 8 Μαϊου. Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες είναι: Ημιμαραθώνιος: 10 ευρώ Kilkis City Trail: 8 ευρώ (7 ευρώ με προεγγραφή) ομαδικό πακέτο : 6 ευρώ με προεγγραφή Δρόμος Υγείας: 5 ευρώ (4 ευρώ με προεγγραφή) ομαδικό πακέτο : 4 ευρώ με προεγγραφή Άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ): δωρεάν

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Ανεφοδιασμός με νερό, ισοτονικό και σνακ θα υπάρχει στο 6ο, 11ο, 17ο (κεντρικοί σταθμοί) και 20ο χλμ για τον ημιμαραθώνιο και στο 5ο χλμ για το City Trail. Παρακαλούνται οι αθλητές να πετούν σκουπίδια μόνο εντός των σταθμών υποστήριξης.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ
Η διέλευση των αθλητών και αθλητριών θα καταγράφεται σε δύο σημεία της διαδρομής. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τον αριθμό τους σε εμφανές σημείο ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΑΘΛΑ Ημιμαραθώνιος : Στον 1ο κάθε κατηγορίας θα δοθεί κύπελλο και μετάλλιο, όπως επίσης και μετάλλια στους 2ους  και 3ους  αθλητές. Αναμνηστικά διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν.  Kilkis City-Trail (10χλμ): Στον πρώτο άντρα και πρώτη γυναίκα γενικής θα δοθεί κύπελλο ενώ οι δεύτεροι και ο τρίτοι αντίστοιχα θα παραλάβουν μετάλλια. Πιστοποιητικά συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μετά το τέλος του αγώνα από την οργανωτική επιτροπή. Αγώνας Υγείας-Δυναμικού βαδίσματος (5χλμ) : Στον πρώτο άντρα και πρώτη γυναίκα γενικής θα δοθεί κύπελλο ενώ ο δεύτερος και τρίτος γενικής θα παραλάβει μετάλλιο. Πιστοποιητικά συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μετά το τέλος του αγώνα από την οργανωτική επιτροπή. Αγώνας ΑμεΑ : Στον πρώτο γενικής θα δοθεί κύπελλο ενώ ο δεύτερος και τρίτος γενικής θα παραλάβει μετάλλιο. Αναμνηστικά μετάλλια θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες ενώ πιστοποιητικά συμμετοχής θα δοθούν σε όλους κατά τον τερματισμό της διαδρομής του αγώνα. Μετά τον αγώνα θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες, προσφορά των χορηγών μας.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ
Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, τον σύλλογο ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α Κιλκίς το 2ο Σύστημα Προσκόπων, το τμήμα ”Σαμαρειτών” του Ερυθρού Σταυρού καθώς  και το Ε.Κ.Α.Β Κιλκίς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
34oς Βαρτζάκειος Δρόμος - Ακύρωση
Διαβάστε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
1o Lycabettus Run
8-3-2015: Η Sportevent με την υποστήριξη του St George Lycabettus Hotel διοργανώνει την Κυριακή 8 Μαρτίου το αγώνα 1o Lycabettus Run.
Τρέξτε την Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας... σε κλίμακα!
Μετά από πολλές προτάσεις η Ο.Ε. της Αγωνιστικής Διάσχισης της Ζήρειας δημιούργησε ένα νέο αγώνα που έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου αγώνα βουνού, με τη διαφορά ότι είναι υπό κλίμακα! Έτσι όλοι οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος θα μπορούν να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε έναν αγώνα βουνού χωρίς το άγχος όμως του χρονόμετρου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο