Υψηλού επιπέδου αγώνας στα Τρίκαλα

Για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος”. Ο αγώνας ξεκινά από την Καλαμπάκα, κάτω από τα επιβλητικά Μετέωρα για να τερματίσει στο κέντρο των Τρικάλων και αποτελεί μία εξαιρετική αγωνιστική ευκαιρία για ρεκόρ αφού η διαδρομή είναι αρκετά “εύκολη” ενώ και η διοργάνωση αναμένεται εξαιρετικά ανανεωμένη και υψηλού επιπέδου.

Share

Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος”

Για 5η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων διοργανώνει τον Ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος”. Ο αγώνας ξεκινά από την Καλαμπάκα, κάτω από τα επιβλητικά Μετέωρα για να τερματίσει στο κέντρο των Τρικάλων και αποτελεί μία εξαιρετική αγωνιστική ευκαιρία για ρεκόρ αφού η διαδρομή είναι αρκετά “εύκολη” ενώ και η διοργάνωση είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Φέτος μάλιστα αναμένεται ακόμα πιο ανανεωμένη με τους διοργανωτές να έχουν καταβάλει σημαντικές προσπάθειες για τη βελτίωση και ανάδειξη του, και έχει σαν στόχο να ξεπεράσει τον περσινό αριθμό – ρεκόρ – συμμετοχών. Θυμίζουμε πέρυσι, στον αγώνα είχαν τερματίσει 505 δρομείς ενώ είχε σημειωθεί και νέο ρεκόρ διαδρομής στους άνδρες από τον Μιχάλη Παρμάκη με 1:05:41. 

Διπλή ευκαιρία
Επιπλέον, για πρώτη φορά, εκτός από τον αγώνα ημιμαραθώνιας απόστασης θα γίνει και μικρότερος 6,5 χλμ. μέσα στην πόλη των Τρικάλων όπου νεότεροι αλλά και λιγότεροι προπονημένοι δρομείς μπορούν να λάβουν μέρος.
 
Με την σφραγίδα της AIMS
Ο αγώνας διαθέτει από φέτος και την αναγνώριση της AIMS της παγκόσμιας ένωσης μαραθωνίων και αγώνων απόστασης και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της.

Και φιλανθρωπική δράση
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων αποφάσισε φέτος να στηρίξει τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΣΤΕΓΗ» που ιδρύθηκε το 1989 και λειτουργεί σαν επαγγελματικό και θεραπευτικό κέντρο στην Πύλη Τρικάλων συμβάλοντας στην  προστασία, τη θεραπευτική αγωγή, τη διατροφή, την επαγγελματική κατάρτιση  και την ένταξη στην αγορά εργασίας παιδιών και νέων με νοητική στέρηση. Πέρα από την προβολή του οργανισμού με διάφορες δράσεις, θα γίνει και άμεση συγκέντρωση χρημάτων από τα ίδια τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, ενώ και οι δρομείς των αγώνων, θα μπορούν μαζί με την εγγραφή τους να προσφέρουν και ένα ποσό στον οργανισμό.

Κορυφαίες συμμετοχές
Ήδη στον αγώνα έχουν κλείσει τη συμμετοχή τους τρεις από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Μιχάλης Παρμάκης και ο Κώστας Πούλιος, λίγες μέρες πριν από τη συμμετοχή τους σε κάποιο μαραθώνιο με στόχο να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δηλώσεις συμμετοχής
Για δηλώσεις συμμετοχής αλλά και γενικότερες πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των διοργανωτών http://www.stamhalfmarathon.org

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γύροι των Πόλεων
Στους δρόμους της Νέας Σμύρνης έλαβε χώρα η τρίτη πράξη της φετινής σειράς των αγώνων «Γύροι των Πόλεων» που είναι αφιερωμένοι στον μεγάλο μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Κούση, με μεγάλους νικητές τον Θεοδόση Κάλδη και την Ειρήνη Κοκκιναρίου.
Λίστα συμμετοχών Σκυταλοδρομίας
Ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν βρίσκετε το όνομά σας επικοινωνήστε με το γραφείο εγγραφών του αγώνα στο 2117506685. Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά από τις 10:00 έως και τις 18:00 ενώ στις 16:00 θα γίνει δωρεάν pasta party για όλους τους συμμετέχοντες.
5ος Αγώνας Δρόμου Μάχης Φαραγγιού Καντάνου
3-6-2018: Αγώνας 7,5 χλμ. στο φαράγγι Καντάνου
Back to Top