Ειρηνοδρομία 2016

15-5-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου οι αγώνες με την ονομασία “Ειρηνοδρομία 2016”

Share

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 15 Μαίου 2016 αγώνες με την ονομασία “Ειρηνοδρομία 2016”. Οι διαδρομές του αγώνα είναι: 10 χλμ, 5 χλμ, 2,5 χλμ και 1000 μ για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και θα έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.eirinodromia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην εκκίνηση το παγκόσμιο ανωμάλου
Το πάρκο «Μισλέτσινεκ» στην πόλη Μπίντγκοζ της Πολωνίας πρόκειται να φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των αποστάσεων και του ανωμάλου δρόμου την ερχόμενη Κυριακή. Ο λόγος; Μα το Μπίντγκοζ είναι φέτος η πόλη που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου μιας διοργάνωσης που κάθε χρόνο στα τέλη του Μάρτη μαγνητίζει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού
Evritania Trail Races 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Η Asics "Μεγάλος χορηγός" στο 10άρι!
H Asics θα είναι για μία ακόμα φορά Μεγάλος Χορηγός στον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά στηρίζοντας έμπρακτα τόσο τις προσπάθειες των δρομέων όσο και των διοργανωτών. Στα τρία χρόνια της παρουσίας της Asics στον αγώνα ο αριθμός των συμμετοχών έχει πολλαπλασιαστεί αποδεικνύοντας τη συμβολή της μεγάλης αθλητικής εταιρείας στη διάδωση του τρεξίματος. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο