Ειρηνοδρομία 2016

15-5-2016: Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Αγίου Δημητρίου οι αγώνες με την ονομασία “Ειρηνοδρομία 2016”

Share

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 15 Μαίου 2016 αγώνες με την ονομασία “Ειρηνοδρομία 2016”. Οι διαδρομές του αγώνα είναι: 10 χλμ, 5 χλμ, 2,5 χλμ και 1000 μ για άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και θα έχουν καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του αγώνα www.eirinodromia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γέμισε και πάλι δρομείς η παραλιακή
Με τη συμμετοχή 825 δρομέων πραγματοποιήθηκε το 13ο Nike Run στην Γλυφάδα. Οι δρομείς που στάθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης είχαν σύμμαχο την καλή διαδρομή και αντίπαλο την αρκετή ζέστη που επικράτησε, όμως οι επιδόσεις κυμάνθηκαν σε πολύ καλά επίπεδα με τον νικητή του αγώνα Κωνσταντίνο Γκελαούζο να σημειώνει εξαιρετική επίδοση με 30:47. Πρώτη στις γυναίκες η Ελπίδα Χριστοδουλίδου με 37:12, η οποία κατέλαβε και την 14η θέση στην γενική. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Διήμερο αθλητικών νυχτερινών εκδηλώσεων
Το διήμερο 25-26 Αυγούστου η εταιρεία Σφένδαμος διοργανώνει στη Σφενδάμη Πιερίας διήμερο αθλημάτων ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο