7ο MaskaRun Ορχομενού 2023

Δείτε την προκήρυξη και το πρόγραμμα του αγώνα

Share
MaskaRun Ορχομενός

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το 7ο MaskaRun Ορχομενού 2023. Ακολουθεί η προκήρυξη.

7ο MaskaRun Ορχομενού 2023 – Προκήρυξη

Ο Δήμος Ορχομενού και η ιστοσελίδα www.asopichos.gr, διοργανώνουν το 7ο MaskaRun Ορχομενού 2023 το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ορχομενό με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία Ηρώων (κεντρική πλατεία).

 Το 7ο MaskaRun 2023 είναι αγώνας δρόμου – περίπατος σε διαδρομή 3χλμ. στην οποία οι συμμετέχοντες κάθε ηλικίας μπορούν να τρέξουν ή να βαδίσουν ενώ οι ανήλικοι θα πρέπει να  συνοδεύονται καθ’ όλη τη διαδρομή.

Ημερομηνία: 19 Φεβρουαρίου 2023

Απόσταση: 3χλμ ισόπεδη ασφαλτοστρωμένη διαδρομή αποτελούμενη από 2 τμήματα 1.500μ

Εκκίνηση και Τερματισμός: Πλατεία Ηρώων (Κεντρική πλατεία) Ορχομενού.

Ώρα εκκίνησης: 11:30 πμ

Διαδρομή: Η διαδρομή του MaskaRun είναι έτσι σχεδιασμένη να αποτελείται από δύο τμήματα ίσων αποστάσεων – 1.500μ – για τους συνοδευόμενους ανήλικους ή ενήλικες που δεν μπορούν να διανύσουν ολόκληρη τη διαδρομή.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ Κεντρική πλατεία, Πεσόντων Μαχητών, Γυμναστηρίου, Βυζαντίου 10ης Σεπτεμβρίου (αριστερά προς Αρχαιολογικό Πάρκο), Μινύα (πλατεία Αγ Σώζοντος, αναστροφή «Φαρούκ»),  28ης Οκτωβρίου, Ησιόδου (προς Δημοτικό Πάρκινγκ), Μαυρομιχάλη, Σόλωνος, Σωκράτους (έως «κόμβος»), 28ης Οκτωβρίου (προς Ευαγγελιστή Λουκά), Κεντρική Πλατεία ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ.

Σήμανση Η διαδρομή έχει σημανθεί στη δεξιά πλευρά με βέλη κίτρινου χρώματος ενώ θα προπορεύεται μοτοσυκλέτα καθ’ όλη διαδρομή.

Έπαθλα Σε όλους τους τερματίζοντες θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Συμμετοχή: Όλοι οι πολίτες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και με την υποχρέωση να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις.

Για τους ανήλικους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ συνοδεία από γονέα και με ΕΥΘΥΝΗ συμμετοχής του γονέα-κηδεμόνα.

Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Δηλώσεις Συμμετοχής Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας www.MaskaRun.gr συμπληρώνοντας την σχετική αίτηση συμμετοχής από 16 Ιανουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023.  

Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητο κριτήριο για την παραλαβή της αναμνηστικής μπλούζας και σύμφωνα με το μέγεθος που θα δηλώσει ο κάθε ενδιαφερόμενος.

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι διοργανωτές καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να εξασφαλιστούν και να διανεμηθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και φέτος μπλούζες και μετάλλια.

Το αναμνηστικό μπλουζάκι, όπως και τα μετάλλια στον τερματισμό, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και ως εκ τούτου υπάρχει περιορισμένος αριθμός τόσο στο σύνολο όσο και στα μεγέθη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή της  δήλωσης συμμετοχής και μέχρι την ποσότητα αποθέματος. 

Σε περίπτωση που έχει εξαντληθεί η ποσότητα σε μπλουζάκια και μετάλλια ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι και να τρέξουν με μπλουζάκια προηγούμενων διοργανώσεων του MaskaRun αν έχουν, διαφορετικά ό,τι αποκριάτικο έχουν διαθέσιμο.

Το MaskaRun είναι γιορτή.

Σημασία έχει η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, μην χάνεται την ευκαιρία να το ζήσετε

ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με τις καρναβαλικές δραστηριότητες της εκάστοτε διοργανώτριας πόλης. Στον Ορχομενό, δίνει εκκίνηση στις εκδηλώσεις για το φημισμένο «Καρναβάλι Ορχομενού»!

Η τόνωση της τοπικής κοινωνίας, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις, η εξωστρέφεια, ο εθελοντισμός, η προβολή των Καρναβαλικών εκδηλώσεων και μέσω όλων αυτών η προβολή του τόπου μας.

Δείτε αναλυτικά

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ Μπλουζάκια θα παραλαμβάνουν όσοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους αποκλειστικά και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά.

Παραλαβή υλικού   ΜΕΤΑ από τον σχετικό έλεγχο εγγραφής η παραλαβή θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, 08:30-11:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ορχομενού.   

Χαρακτηριστικά του Αγώνα  Είναι μια πολύχρωμη γιορτή-περίπατος στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι πολίτες.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι η συμμετοχή και ο τερματισμός, η χαρά της άσκησης και της ομαδικότητας.

Στο MaskaRun Ορχομενού Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Νικητές είναι όλοι, όσοι θα μπουν στην γραμμή της εκκίνησης.

Στο Maskarun παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να διαθέσουν πρώτα-πρώτα το χαμόγελό τους και να φορέσουν, αποκριάτικες στολές, μάσκα ματιών, καπέλο, να μακιγιαριστούν ή όποια άλλη καρναβαλική έμπνευση έχουν.

Υποστήριξη Οι διοργανωτές θα προσφέρουν στον τερματισμό μπάρες δημητριακών, νερά, αναψυκτικά, φρούτα και άλλα.

 7ο MaskaRun Ορχομενού – Πρόγραμμα

  • Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

11:00 – 15:00 Άφιξη εθελοντών – Προετοιμασία υλικού 7ου MaskaRun 2023. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

17:00-18:00 Σύσκεψη των συνεργαζόμενων φορέων με τη συμμετοχή εθελοντών. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Δημαρχείο Ορχομενού.

19:00-19:30 Βραβεύσεις αθλητών και άλλων παραγόντων για την προσφορά τους στον Αθλητισμό.

  • Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Δημαρχείο Ορχομενού (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου)

08:30-10:30 Διανομή Υλικού – Πληροφορίες – Εγγραφές

  • Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Κεντρική Πλατεία Ορχομενού

09:30-10:30 Διαμόρφωση χώρου στην πλατεία, μεταφορά και τοποθέτηση υλικών

11:00-11:20 Τοποθέτηση εθελοντών στα σημεία ευθύνης τους

11:00-11:25 Προετοιμασία, προθέρμανση

11:25 Τοποθέτηση δρομέων στην εκκίνηση

11:25-11:30 Χαιρετισμοί

11:30 Εκκίνηση

Έως 12:15 τερματισμοί και παράλληλα όλοι χορεύουν στην πλατεία σε Καρναβαλικούς (και όχι μόνο) ρυθμούς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sougliani Trail 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1o Kalamata Mountain Run
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Spetsathlon 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο