4ος Αγώνας Δρόμου Κόρισσος

27-8-2016: Η «Ανοικτή Πρωτοβουλία ΙΣSOS» διοργανώνει το Σάββατο 27 Αυγούστου αγώνα στην άμμο για την ευαισθητοποίηση για τη διάσωσης της ομώνυμης παραλίας.

Share

Η  «Ανοικτή Πρωτοβουλία ΙΣSOS»  με τη  συνεργασία του ΣΕΒΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «Ο ΒΙΚΤΩΡ», του  παραρτήματος του ΕΣΥΝ, του ΕΚΑΟΚ Κέρκυρας «Ο ΛΑΟΔΑΜΑΣ» και της ΠΕΠΦΑ  ΚΕΡΚΥΡΑΣ διοργανώνουν το Σάββατο 27 Αυγούστου αγώνα δρόμου με την ονομασία «4ος Αγώνας Δρόμου Κόρισσος».
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 21 χλμ., 7 χλμ. αλλά και περιπατητική διαδρομή 7 χλμ. στην παραλία και το Κεδροδάσος του Ίσσου στη Νότια Κέρκυρα.

Σύντομα θα αναρτηθεί η πλήρη προκήρυξη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.korissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kifissia Santa Walk & Run 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος «Μυκήνες –Τενέα»
19-03-2017: Για πρώτη φορά πραγματοποιείται αγώνας με την ονομασία “1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος 22χλμ «Μυκήνες –Τενέα»” στο Στεφάνι Κορίνθου.
2ος Εύκλειος Αγώνας Νότιου Υμηττού
19-2-2017: Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής «Ευκλής« διοργανώνει αγώνα δύο αποστάσεων σε δασικό δρόμο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο