4ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής – Ακύρωση

Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης

Share

Προσοχή: Ο αγώνα έχει ακυρωθεί.
Δείτε εδώ την ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο 4ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νάουσας, η Γ.Ε. Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής  Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού -Υπεραποστάσεων, Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α.Υ. συνδιοργανώνουν τον λαϊκό αγώνα «4ος ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΣ Δρόμος Αντοχής» συνολικής απόστασης 26 χλμ. (Σχολή Αριστοτέλους –Στράντζα–Γιαννακοχώρι–Μαρίνα–Λευκάδια -Σχολή Αριστοτέλους) και τους παράλληλους αγώνες 16 & 6χλμ., ενώ το Σάββατο 23 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο Λαϊκός αγώνας περπατοτρέξιμο 2 χλμ.

Ο Αγώνας των 26χλμ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με  υψομετρικές διαφορές. Η θετική υψομετρική της διαδρομής είναι 440μ. Ξεκινάει από τη Σχολή Αριστοτέλους, ακολουθεί τον δρόμο για Νάουσα, περιμετρικά της και κατευθύνεται προς Στράντζα. Κατόπιν ανεβαίνει στο Γιαννακοχώρι, κατεβαίνει στη Μαρίνα,διασχίζειτα Λευκάδια, περνώνταςτο ρέμα«Γύμνοβο»,περνάμεστην αγροτικήπεριοχή«Τσιφλίκι»και κατευθύνεται προς τον τερματισμό στη Σχολή Αριστοτέλους.

Ο Αγώνας των 16χλμ. διεξάγεται εξολοκλήρου σε άσφαλτο, με  υψομετρικές διαφορές. Η θετική υψομετρική της διαδρομής είναι 440μ. Ξεκινάει από τη Σχολή Αριστοτέλους, ακολουθεί τον δρόμο για Νάουσα, περιμετρικά της και κατευθύνεται προς Στράντζα. Κατόπιν  ακολουθεί τον δρόμο  προς  Μαρίνα  διασχίζει τα Λευκάδια, περνώντας  το ρέμα «Γύμνοβο»περνάμε στην αγροτική περιοχή «Τσιφλίκι» και κατευθύνεται προς τον τερματισμό στη Σχολή Αριστοτέλους. 

Ο Αγώνας των 6χλμ. διεξάγεται επίσης σε άσφαλτο και ξεκινάει από τη Σχολή Αριστοτέλους, ακολουθεί τον δρόμο για Νάουσα, κατευθύνεται προς την αγροτική περιοχή Γάστρα   και συνεχίζει προς τον τερματισμό στη Σχολή Αριστοτέλους. 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τα πρωτόκολλα ασφαλείας των αρμόδιων υπουργείων για τον περιορισμό μετάδοσης της νόσου Covid-19. Σε περίπτωση έξαρσης της πανδημίας κατά την περίοδο διεξαγωγής του αγώνα, θα υπάρξει συμμόρφωση με τις σχετικές διατάξεις των αρμόδιων υπουργείων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες θα είναι προσεχώς διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr».

Κατεβάστε παρακάτω την πλήρη προκήρυξη της διοργάνωσης.

Για να δείτε προπονητικά προγράμματα για όλες τις αποστάσεις πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Andrus Beer Trail Race Festival
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
11ο Poikilo Rocky Mountain
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Karpathos Run 2024
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο