Καλαμάτα Street Run Relays

13-3-2016: Η πόλη της Καλαμάτας θα είναι ο πρώτος σταθμός για τα Βίκος Street Run Relays

Share

Τα Street Relays μεγαλώνουν και η τρίτη περίοδος των σκυταλοδρομιών τρεξίματος αρχίζει με την είσοδο της Άνοιξης στην πανέμορφη Καλαμάτα!

Την Κυριακή 13 Μαρτίου η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας φιλοξενεί τον πρώτο αγώνα της σειράς Βίκος Relays 2016 και προστίθεται στις πόλεις που διοργανώνουν τον πρωτότυπο ομαδικό αγώνα τρεξίματος. 

Τα Street Relays Greece, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών στο τρέξιμο και στην κολύμβηση, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα σκυταλοδρομιών της Καλαμάτας θα δοθούν προσεχώς μέσω της ιστοσελίδας www.relays.gr, ενώ οι εγγραφές άνοιξαν την 1η Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου Δρυμού - Αναβολή
Αγώνες στο Δρυμό Θεσσαλονίκης
8ος Αγώνας δρόμου «Evrotas Run»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Διήμερο δράσης στην Νάουσα
Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση ο Ποδηλατικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Νάουσας (ΠΟΦΥΟΝ) και η Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής Ανάπτυξης Βερμίου (ΔΕΤΑΒ) διοργανώνουν στις 13 & 14 Ιουνίου ένα διήμερο γεμάτο ορεινό τρέξιμο και ποδήλατο για όσους αγαπούν τα ορεινά αθλήματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο