Καλαμάτα Street Run Relays

13-3-2016: Η πόλη της Καλαμάτας θα είναι ο πρώτος σταθμός για τα Βίκος Street Run Relays

Share

Τα Street Relays μεγαλώνουν και η τρίτη περίοδος των σκυταλοδρομιών τρεξίματος αρχίζει με την είσοδο της Άνοιξης στην πανέμορφη Καλαμάτα!

Την Κυριακή 13 Μαρτίου η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας φιλοξενεί τον πρώτο αγώνα της σειράς Βίκος Relays 2016 και προστίθεται στις πόλεις που διοργανώνουν τον πρωτότυπο ομαδικό αγώνα τρεξίματος. 

Τα Street Relays Greece, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών στο τρέξιμο και στην κολύμβηση, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον αγώνα σκυταλοδρομιών της Καλαμάτας θα δοθούν προσεχώς μέσω της ιστοσελίδας www.relays.gr, ενώ οι εγγραφές άνοιξαν την 1η Φεβρουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Επικούριος Δρόμος «ΙΑΘΗΜΕΝ»
13-8-2014: Η Επιτροπή Επικουρίου Δρόμου και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι των Φιγαλικών Χωριών σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους και συλλόγους διοργανώνουν την Τετάρτη 13 Αυγούστου αγώνα δρόμου 14 χλμ. στη διαδρομή ναός Επικούριου Απόλλωνα – Αρχαία Κρήνη.
Posidonia Running Event 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
4ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Ομβριόκαστρου Κερατέας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο