Ψυχικό Street Relays 2017

12-3-2017: Στο Ψυχικό ανοίγει η αυλαία των Street Relays.

Share

Στις 12 Μαρτίου 2017 ξεκινά η σειρά των Street Relays από τη πόλη του Ψυχικού.

Επιπλέον, τα Street Relays από το 2017 κάνουν ακόμη ένα βήμα παραπέρα και εντάσουν στο πρόγραμμά τους Elite Race 5000μ., η οποία θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, θα απευθύνεται κυρίως σε αθλητές, ενώ έχουν προβλεφθεί χρηματικά έπαθλα για τους πρώτους άνδρες και γυναίκες.

Οι αγώνες σκυταλοδρομιών, είναι η μεγαλύτερη σειρά αγώνων δρόμου στην Ελλάδα με διεξαγωγή αγωνισμάτων που καλύπτουν όλη τη γκάμα του δρομικού κινήματος, αποτελούν τους αγώνες με το χαμηλότερο αντίτιμο συμμετοχής και απευθύνονται σε όλη την οικογένεια.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση στην ιστοσελίδα των αγώνων www.relays.gr ή μέσω αποστολής email στο [email protected].

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
11ος Olympus Marathon
29-6-2014: Το βουνό του Ολύμπου θα φιλοξενήσει για 11η χρονιά τον πιο διάσημο ορεινό μαραθώνιο της χώρας μας.
2o Lycabettus Run
28-2-2016: Η Sportevent με την υποστήριξη του ξενοδοχείου St George Lycabettus ανακοινώνει το “2o Lycabettus Run” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.
Αγώνας στη σκιά του Ταυγέτου
Αγώνα στη μνήμη του Νικηφόρου Βρεττάκου με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Δυτικής Αττικής «Απόλλων» με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών και των τοπικών αθλητικών σωματείων στις 4 Αυγούστου στις Κροκεές.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο